Kaisan tähtihetki lavalla – hoitopedillä makaillen

Pari viikkoa sitten reissasimme yhdessä Tallinnaan tutustumaan uuteen korealaiseen kauneushoitolasarjaan. Alkumatka sujui kauniin kuulaana syyspäivänä rattoisasti emäntämme Tarja Sorvisto-Vuorelan ja kosmetologien Tiina Kinnusen ja Katri Ainikkamäen kanssa.

Matkalla Tallinnaan vasemmalta: Sini, Kaisa, sarjan Suomen edustaja Tarja Sorvisto-Vuorela, Tiina Kinnunen ja Katri Ainikkamäki.

Satamasta siirryimme kokouskeskukseen, jonne oli kokoontunut kymmeniä kosmetologeja tutustumaan Thesera-sarjan uutuushoitoon Thesera L Cell Lift -kasvohoitoon.

Tunnelma oli hyvin kansainvälinen, sillä sarjan pääkouluttaja esitteli sarjan koreaksi, jonka hänen kollegansa tulkkasi englanniksi.

Kaikki sujui hyvin sarjan teoriajakson aikana. Sitten alkoi hoidon esittely ja yllättäen Kaisaa pyydettiinkin hoitomalliksi. Koska kaikkea pitää kokeilla, niin Kaisahan oli jo hetken kuluttua pötköttämässä lavalla videokameran alla.

Kaisa: Kun minua pyydettiin lavalle hoidettavaksi henkilöksi, en tiedä, mitä ajattelin. Oliko se yllytyshulluutta, kun suostuin? Kun sitten makoilin kymmenien kosmetologien edessä, videokamera muutaman kymmenen sentin päässä naamastani, kauhistelin, että kaikki ryppyni ovat jättisuurena valkokankaalla. Kaiken lisäksi kasvoistani hoidettaisi vain toinen puoli. Roikkuuko toinen puoli sitten alempana tai näyttääkö selvästi ”räjähtäneemmältä” kuin hoidettu puoli? Meillähän oli iltapäivällä vielä tapaaminen. Entä meikki hoidon jälkeen? Enhän minä tietenkään ollut ottanut meikkejä mukaan. Auts! Rauhoittelin itsenäni: Mitäpä sitä ei työnsä puolesta tekisi!

Happokuorinnan vaikutusaika on sekuntipeliä.

Lian ja talin poistavan alkupuhdistuksen jälkeen iholle siveltiin ihoa tasapainottava kuorinta, joka sisältää glykogeeni-, maito- ja salisyylihappoja.

Seos levitettiin ensin uurteisiin ja ryppyihin ja sitten koko kasvoille.

Hoidon juju on imeyttää luonnollisia silkkikuituja ihoon ja juuri niihin koloihin, joita kuorinta tekee ihoon. Silkkikuitujen imiessä kosteutta itseensä ne turpoavat, jolloin iho näyttää napakammalta.

Sarjan maahantuoja Kylliki Piatecki näyttää, kuinka silkkilangat nesteytetään seerumilla ennen iholle levittämistä.

Tovin vaikutusajan jälkeen kasvoille tehtiin kohottava hieronta.

Hierontaliikkeet etenivät kohottavasti alhaalta ylöspäin ja keskeltä sivulle.

Lisäksi iholle levitettiin vuoroin seerumia, kiinteyttävää voidetta, ampulli ja lopuksi kosteuttavaa voidetta.

Kaisan iho näytti hehkeältä hoidon jälkeen. Tosin vain kasvojen toiselta puolelta, sillä hoito tehtiin vain yleisölle näkyvälle puolelle.

Kaisa: Happokuorinta tuntui hieman nipistelevältä. Koska ihoani on ennenkin kuorittu hapoilla, tämä tunne ei tuntunut epämiellyttävältä. Silkkikuitujen, seerumin ja voiteen laittaminen olivat miellyttäviä vaiheita. Napakka hieronta todella TUNTUI. Ihoa venytettiin ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Tämäkään vaihe ei ollut epämiellyttävä.

Hoidon jälkeen iho tuntui hoidetulta, aikaisempaa napakammalta ja ehkä leukalinjakin näytti hieman kohonneelta.

Hoidon jälkeen hoidin kasvojani kosteuttavilla ja rauhoittavilla tuotteilla, jotta happokuorinnan aiheuttama mahdollinen ihon kuoriutuminen olisi hallinnassa.

Pääsimme yhteiskuvaan sarjan kansainvälisen kouluttajan Hye-Won Leen ja maahantuoja Kylliki Piateckin kanssa.

Kosmetologi Tiina Kinnunen kajaanilaisesta Dibi Center -kauneushoitolasta on tehnyt hoitoja muutaman kuukauden ajan.

”Tämä on hyvä kiinteyttävä hoito naiselle, joka haluaa kohotusta ilmeeseen ilman pistoksia. Paras tulos tulee, kun tehdään neljä hoitoa neljän viikonvälein. Tulos näkyy selvästi ja kestää puolisen vuotta. Hoitotulosta ylläpidetään tehokkailla sarjan kotihoitotuotteilla”.

Hoidon jälkeen olimme valmiita, mutta Kaisa ilman meikkiä tukka sekaisin. No menimme reippaasti naapuritalossa olevaan kosmetiikan tukkukauppaan, jossa Kaisa meikkasi itsensä kaupunkikuntoon. Tietenkin ihaninta olisi levätä kasvohoidon jälkeen, eikä laittaa iholle enää mitään.

Kaisa ja Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *