Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kardashian-meikki yllätti

Suhtaudun nihkeästi julkkismeikkeihin, sillä niissä usein julkkiksen nimi korvaa laadun. 

Myönnän, en oikein innostu Kardashian-klaanin telkkariohjelmasta, enkä oikein muustakaan heihin liittyvästä hypetyksestä. Toisaalta ihailen perheen äidin kykyä muuttaa kaikki heihin liittyvä perhettä hyödyntäväksi rahavirraksi.

Tietenkin heillä on omat hiustenhoito- ja meikkisarjat, joita myydään nyt myös Suomessa. Kauppa käy kuulema ihan kivasti.

Hiustenhoitotuotteiden laatu yllätti postiivisesti. Etenkin pitkäkutriset ovat niitä kilvan kehuneet. Tuotteet löytyvät kampaamoista.

Kardashian Beauty -meikkisarjaa myy yksinoikeudella Citymarket. Meikeissä on erikoistuotteita, joilla Kardashian-tyylinen look onnistuu helposti. Tuotteiden hinta-laatusuhde on ok.

kardashian2

Kokeilin Kardashian Beauty Au Naturel Nude -huulisettiä, joka maksaa 25,50 euroa. Kardashianin naisillahan on aina hyvin moitteettomasti meikatut, pulleat nuden väriset huulet. Niitä voi jäljitellä näillä tuotteilla.

Ensin piirretään kynän ohuemmalla päällä rajaus, paksummalla päällä levitetään väriä koko  huulille. Väri levittyy melko paksusti, joten tässä vaiheessa huuleni näyttivät aika ryppyisiltä. Mutta annas olla, kun levitin päälle huulikiiltoa. Huulet näyttivät täyteläisiltä, sileiltä ja hehkeiltä. Meikki myös pysyi yllättävän kauan.

Ennakkoluuloistani huolimatta tämä tuote pääsi nyt kesäajan meikkipussiini, vaikkakin väri on mielestäni minulle hieman liian vaalea. Mutta kestävyys voittaa, sipaisen hieman muuta väriä päällimmäiseksi.

Sini

Kommentit (4)

 1. Elisheva

  Tämä vaikuttaa kiinnostavalta, kiitos vinkistä!

 2. Elisheva

  Kiitos vinkistä, tätä täytyy kokeilla!

 3. Lumo

  En ymmärrä Kardashianien vetovoimaa, ohjelmathan ovat huipputylsiä! Hyvin ilmeisesti vetoavat, kun rahavirta taitaa olla katkeamaton. Kardashianien kosmetiikasta olen muualtakin kuullut kehuja.

  Näin Kim Kardashianin seitsemän vuotta sitten miltei kosketusetäisyydeltä New Yorkissa. Silloin hän lähetti lateksipuvussaan Mustangin konepellillä seisten Cannonball-julkkisrallin autot matkaan varhain aamulla Meatpacking districtillä. En ollut koskaan kuullutkaan hänestä, eikä ilmeisesti moni muukaan vielä silloin, koska lähtöpaikalla ei ollut paljoakaan yleisöä ja pääsimme aivan autojen viereen.

  • Sini Kesänen

   Hei Lumo

   Olen samaa mieltä, minäkin ihmettelen. Kiva kuulla, että muutkin ovat kehuneet.
   Kiva muisto sinulla heistä.

   Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *