Kilpailu, ota osaa!

Vielä ehdit osallistua kilpailuun, jossa palkintoina Bottega Verden tuotteita.

21Tunnetko italialaisen, kasvipohjaisen Bottega Verden -kosmetiikkasarjan tuotteita? Ensin niitä sai Suomesta vain Helsingistä ja netistä. Sitten myynti laajeni hyvinvarustettuihin apteekkeihin ja nyt niitä saa myös Citymarketeista.

Jos et tunne sarjaa, nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan. Käynnistämme kilpailun, jossa palkintoina on Bottega Verden Chileruusu-sarjan tuotteita: suihkusaippuan, vartalo- ja käsivoiteen, kasvojen puhdistusgeelin ja kasvovoiteen? Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja hyvällä onnella voit olla toinen voittajista. Yhden paketin arvo on 75 euroa.

Kysymykset:

  1. Mitä luonnonkosmetiikkasarjoja toivot markettien ja apteekkien valikoimiin?
  2. Miltä ovat hyvän käsivoiteen tärkeimmät ominaisuudet?

Vastaa 24.7. mennessä joko alla olevaan kommenttilaatikkoon tai sähköpostilla toimitus@naiselo.fi. Jos vastaat kommenttilaatikkoon, lähetä oma nimesi ja osoitteesi joka tapauksessa sähköpostiosoitteeseemme. Näin nopeutat mahdollisen voiton perilletuloa, kun meidän ei tarvitse odottaa yhteystietojasi.

Onnea arvontaan!

Sini ja Kaisa

Kommentit (11)
  1. 1. Hyvin vähän luonnonkosmetiikkasarjoja käyttänyt, mutta sanotaan Korres voisi tulla markettien valikoimaan.
    2. Hyvä tuoksu, nopea imeytyminen ja se, että antaa tarpeeksi kosteutusta

  2. 1. Madaralla olisi markkinarako. Sarja on tunnettu, laadukas ja edullinen.
    2. Käsivoiteen pitää imeytyä nopeasti ja hyvin. Liukas silikonipinta ja tai käsivoiteen rullaaminen, murustuminen, on pahinta mitä tiedän. Ja ikävä kyllä tällaisia voiteita on markkinoilla. Mieto tuoksu ok.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *