Kasvohoito on hyvä lahja

Jos haluat antaa elämyslahjan itsellesi tai ystävälle, lahjakortti kauneushoitolaan on hyvä vaihtoehto. Se tuo iloa ja hyvää oloa sekä lahjan saajalle että hoidon tekijälle. Eikä työllistävä vaikutuskaan huono asia ole.

Valitse hoitola, jonka hoitovalikoima saattaisi kiinnostaa lahjansaajaa. Valikoiman näet hyvin hoitolan verkkosivuilta. Osta lahjakortti vain tietylle summalle. Lahjansaajalle sopiva hoito päätetään vasta hoitotilanteessa asiakkaan ihon kunnon mukaan. Uskalla luottaa tässä asiassa ammattilaiseen.

Kävin kokeilemassa kahta erilaista hoitoa. Molemmat olivat laadukkaita ja ne tehtiin hyvillä tuotteilla siistissä ja viihtyisässä miljöössä.

Lempeästi käsinSisley Phytoaromatique -hoito
Lupaa elvyttää, kosteuttaa ja ravita ihoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Boulevard Beauty on Minna Luostarisen oma uusi kauneushoitola. Kaikki on uutta, puhdasta ja raikasta.

Sisleyn hoito on rakennettu rentouttavaksi kokonaisuudeksi, jota ei riko edes purkkien kolistelu. Hoitotuotteet sisältävät paljon kasviainesosia ja aromaattisia öljyjä. Tuotteet tuoksuvat hyviltä ja tuntuvat ylellisen pehmeiltä iholla.

Hoito alkaa rentouttavalla aromaterapiahengityksellä, jota tehostetaan kevyin paineluin. Iholle tehdään pintapuhdistus, aineet poistetaan ihanan tuntuisilla lämpimillä, aromaattisilla öljyillä tuoksutetuilla pyyhkeillä. Iho kuoritaan ja kuorinta-aine poistetaan kasvoharjalla lempeästi harjaamalla ja lämpimillä, tuoksuvilla pyyhkeillä. Kaikki tuntuu aivan ihanalta iholla.

Silmänympärysnaamio, huulivoide ja kasvonaamio saavat vaikuttaa sillä aikaa, kun joko kädet tai jalat hierotaan. Naamio poistetaan lämpimillä pyyhkeillä ja taas hierotaan. Hoidossa on paljon lempeää hierontaa. Iho viimeistellään voiteilla, seerumilla ja kasvovesisumulla.

Hoidon jälkeen nuupahtaneelta näyttänyt ihoni oli hehkuvan heleä, olo rento ja mieli virkeä. Ja kaikki tämä vain tunnissa! Lähdin tyytyväisenä kotiin. Iho näytti ja tuntui hyvältä vielä seuraavan päivän aamunakin.

Hoito kestää tunnin ja maksaa 130 euroa. 31.12.2015 saakka on voimassa tarjous, jossa kahden Sisley -tuotteen (toinen tuotteista ihonhoitotuote) ostaja saa hoidon veloituksetta tai lahjakortin hoitoon. Kotihoitotuotteeksi suositellaan ihotyypin mukaisia tuotteita hoitajan ohjeiden mukaan.

Boulevard Beauty, www.blvd.fi, 044 5663 612

Lisätehoa radiofrekvenssilaitteellaRVB Skinlab Diego Dalla Palma Lifting -kasvohoito aikuiselle naiselle
Lupaa selkeyttää kasvojen piirteitä, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Tässäkin hoidossa on reilusti hierontaa. Katri Takasen tekemä napakan määrätietoinen hieronta edistää lymfanestekiertoa ja laukaisee niska-hartiaseudun kireyden.

Perushieronnasta selkeästi erottuvat hierontaliikkeet tavoittelevat kohottavaa vaikutusta ja poistavat nesteitä. Hullaannuin niin hyvien käsien tekemään hierontaan, etten pysynyt ihan kärryillä mitä missäkin vaiheessa tehtiin. Annoin hoidon viedä mukanaan.

Naamion, muokkaavan seerumin, toisen naamion ja ryppyjä täyttävän fillerin tavoitteena on kiinteyttää, antaa hehkua, elvyttää ja tasapainottaa ihoa. Koska halusin hoidosta maksimitehot, ihoni käsiteltiin kiinteyttävällä radiofrekvenssilaitteella. Se lisää kollageeninmuodostusta samalla kun lämpö parantaa verenkiertoa.

Hoidon jälkeen ihoni hehkui, näytti napakalta ja raikkaalta. Miltähän ihoni näyttäisikään sarjahoidon jälkeen? Hoitojen välillä ihoa suositellaan hoidettavan mikrojuonteita korjaavalla fillerillä ja ihoa silottavalla, kohottavalla ja kasvojenpiirteitä selkeyttävällä 24 tunnin tensor-effect -voiteella.

Hoito kestää 1,5 tuntia ja maksaa 125 e, radiofrekvessi-laitehoito kasvohoitoon lisättynä + 50 e.

Sf-Cliniken, www.sf-cliniken.fi/helsinki, 045 8531 260

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *