Katri Helena sai oman malliston

Suomi 100 vuotta ja sinivalkoinen ääni Katri Helena. Voiko parempaa liittoa olla? Näitä asioita oli mietitty Tammer-Tukussa – ja lopputuloksena on Katri Helena Suomi Finland -mallisto.

Idean ”äiti” on Tammer-Tukun suunnittelija Hannele Kiviniemi, joka aikoinaan mietiskeli Suomen juhlavuoden kuosia ja tuotteita. Pienestä alkanut idea kasvoi luontomme ainutlaatuisuuteen keskittyvästä mallistosta. Ja kukapa olisi parempi malliston keulakuva kuin ikoninen Katri Helena? Yhteys kansan rakastamaan laulajaan, joka innostui asiasta.

katri helena1

Katri Helenalla ja Hannele Kiviniemellä on yhteiset kiinnostuksen kohteet:  metsät, järvet ja tähtitaivas. Niistä ajatuksista syntyi kuosi, jossa yhdistyvät nämä kaikki.

Vähitellen kuosi alkoi elää eri tuotteissa. Mallisto laajeni ja monipuolistui pysyen kuitenkin tarkasti yhtiön ja Katri Helenan näkemyksissä.

Kokoelmasta löytyvät mm. pussilakana, paperiset lautasliinat, mukit, lautaset, saunasetit, sateenvarjo ja kumisaappaat, jotka olivat Katri Helenan nimenomainen toive – onhan hän innokas kalastaja ja luonnossa samoilija. Katselin tuotteita malliston lanseeraustilaisuudessa. Uskon, että nämä tuotteet puhuttelevat monia suomalaisia. Eiköhän aika moni saa jotain näistä kesätuliaisena.

“On ollut upeaa työskennellä Tammer‐Tukun ammattitaitoisen tiimin kanssa. Toivonkin malliston tuottavan paljon hyvää mieltä ja harmoniaa suomalaisten kotien arkeen ja juhlaan”, sanoo Katri Helena.

Katri Helena Suomi Finland -malliston ovat myynnissä toukokuussa.

katri-helena

Kaisa

Tammer-Tukku on yli 60 vuotta vanha kuluttajatuotteisiin erikoistunut yritys, jolla on n. 20.000 tuotenimikettä.

Kommentit (3)
 1. Lady of The Mess
  29.4.2017, 00:52

  Hyvin ovat Tammer-Tukussa keulakuvan valinneet – Katri-Helena on niin Suomineito kuin vain voi olla. Ja mallisto kovasti hänen näköisensä. Noita kumisaappaita olen vähän sillä silmällä katsellut…

  1. Hei Lady of The Mess, todellakin Tammer-Tukun väki olivat ajatelleet juuri oikeaa henkilöä malliston keulakuvaksi. Voisi oikeastaan kysyä: kukapa muu muka.
   -Kaisa

 2. Katri Helena nahka-asussa leidit lavalla showssa huikeaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *