Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kauneusmatkalla Lahdessa

Oma maa on mansikka. Kun kaipaat hieman hellittelyä ja maiseman vaihdosta, suuntaapa matkasi vaikkapa Lahteen.

Kun naisporukka on vailla irtiottoa arjesta, kovin moni suunnistaa etelään veden yli. Mutta ihania paikkoja löytyy lähempääkin. Minä pyrähdin kollegoideni kanssa Lahdessa. Oli kuin ulkomailla olisi ollut.

BM Day Spa Lahti on kauneuskeidas vailla vertaa osoitteessa Rautatienkatu 16. Saman katon alla on kauneushoitola, kampaamo ja hierontapaikka. Kyseessä on perheyritys, jota luotsaavat energiset sisarukset Tuula Turunen ja Outi Lyte. He tuovat maahan myös kosmetiikkaa, kuten OPI-kynsilakkoja.
Testasin kasvohoitoa (siitä lisää myöhemmin) ja geelikynsiä. Hoidoista voi nauttia joko yksin tai kaverin kanssa samassa huoneessa. Ryhmille on räätälöity muun muassa Naisten ilta, pikkutyttöjen tai murkkuikäisten kauneuspartyt, jotain myös morsiamille ja sulhasille. Hintataso on pääkaupunkiseutua maltillisempi.

Ihan naapurustossa, Rautatienkatu 18:ssa on ihana Petit St Louis -kauppa, joka on saanut ainoana Suomessa valikoimiinsa erittäin trendikkäät Byredo-tuotteet. Hajuvesien lisäksi sarjaan kuuluu tuoksukynttilöitä, vartalonhoitotuotteita ja hiusparfyymejä. Myynnissä on myös laadukkaita vaatteita ja asusteita.

Myymälän vieressä on MariMari-Putiikki, josta löydän aina jotakin kivaa ylleni. Tällä kertaa mukaan lähti Soyaconceptin pusero. Myydäänhän niitä muuallakin, mutta täällä sisäänostaja valitsee tuotteensa enemmän minun makuuni. Myynnissä on myös pienten merkkien tuotteita, esimerkiksi käsintehtyjä Runojalka-kenkiä.

Junaa odotellessa voi pysähtyä syömään entiseen apteekkiin perustettuun Ravintola Roux:iin. Ihana fiilis ja miljöö, kuin olisi Ranskassa.

Sini

Kommentit (1)

  1. Nimetön

    Mukava kuulla positiivista viestiä Lahdesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *