Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kauneutta muutamalla eurolla

Nyt ei enää voi piiloutua rahattomuuden taakse, jos laiminlyö itsensä ja ihonsa hoitamista. Sekä kaupat että maahantuojatkin näyttävät halpuuttaaneen peruskosmetiikan hintoja. Uutta, edullista tulee jatkuvasti. 

Tuttuja, edullisia ja herkälle ihollekin sopivia sarjoja ovat muun muassa LV, Erisan ja Garnier. Heiltä löytyy hajusteettomia vaihtoehtoja myös herkkäihoisille. LV kosteuttava päivävoide sisältää suojakertoimen 15, hajusteeton, 60 ml 5,50 e. Garnierin hajusteettomat, misellivettä sisältävät herkän ihon puhdistusliinat kannattaa napata reissuun mukaan, poistavat meikin ja puhdistavat ihon, 25 kpl 3,50 e.

Edullisten sarjojen lisäksi S- ja K-kauppaketjuilla on omat ihonhoitosarjansa. Cien on Lidlin oma kosmetiikkamerkki, johon on nyt tullut uusia Cien-meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

13487420_1054627787935733_506914263_n

Cien-kasvonaamiot maksavat vain 0,99 e/2×8 ml. Vaihtoehtoja on neljä: silotusta kaipaavalle, normaalille ja sekaiholle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sarjaan kuuluu myös varsin mukavan tuntuinen BB All in One –voide, joka peittää ihon pieniä virheitä ja kosteuttaa ihoa, 3,99 e/50 ml.

Eikä sarjan meikkienkään hinnat päätä huimaa: ripsarit 3,99 e, samoin luomivärit ja huulikiillot. Laatua en ole päässyt tsekkaamaan, mutta ainakin hätätapauksessa, jos ripsari on jäänyt kotiin ja itse on tien päällä, tällainen todennäköisesti ajaa asiansa.

Lidlin meikit

Kesäaikaan löytöjä voi tehdä myös tavaratalojen poistolaareista. Laariin joutumisen syynä voi olla esimerkiksi pakkausuudistus tai tuotemerkin poistuminen kyseisen kaupan valikoimista. Tällöin käyttöaikaa voi olla vielä pitkäänkin jäljellä. Kannattaa kaivella. Tarkista kuitenkin aina pakkauksen kyljestä viimeinen käyttöpäivä.

Sini ja Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *