Käväisimme valokuvassa, tulisitko sinäkin?

Julkaisimme uuden Naiselo45+-esittelykuvan blogissa, Facessa ja Instassa. Voi, sitä kehujen määrää! Satoja kehuja. Täytyy antaa kiitokset heille, joille kiitokset kuuluvat: Raili Hulkkosen meikille ja Sakke Majantien ottamille kuville. Jos sinuakin ne kiinnostavat, luepas postaus aivan loppuun!

 

Raili Hulkkosen meikeissä ja Sakke Majantien kuvaamana on helppo hymyillä.

 

Kuvaukseen valmistautuminen alkoi jo edellisenä päivänä, jolloin laitoimme ensimmäiset kosteuttavat ja kiinteyttävät naamiot. Kuvauspäivän aamuna vielä toiset naamiot ja hiusten pesu ja muokkaus, jotka teimme tällä kertaa itse, kiitos hiuksissa olleiden hyvien leikkausten ja värin.

Myös ilmojen haltiatar oli puolellamme, sillä kuvauspäivänä oli uskomattoman kaunis valo ja lämmin sää. Tilasimme Raililta nuorentavan ja ryhdistävän meikin ja sellaisen saimmekin.

 

Raili aloittaa Sinin meikkaamisen. Hän tekee aina ensin silmämeikin ja meikkaa ihon vasta sen jälkeen.

 

Silmämeikki on jo valmis. Sinisilmät tulevat esille silmälasien takaa.

 

Kaisan omat värit ovat olemattomat. Raili laittoi vaaleampaa luomiväriä kuin Sinille. Rajaus piirsi silmät esille.

 

Ripaus poskipunaa, jotta kasvot saavat muotoa.

 

Kuvia otettiin kahdessa paikassa: Huvilakujalla ja Eteläsatamassa. Sakke on tarkka valosta.

 

Sini ja Sakke tarkastelevat otettuja kuvia.

 

Haluatko sinäkin itsestäsi upeat kuvat?

Nyt siihen on mahdollisuus, kun Naiselo45+ järjestää Valokuvaus-teemaisen lukijapäivän lauantaina 10.11.2018 klo 13-16 Helsingin keskustassa.

Mukana edellä mainitut huipputekijät ja joukko muita rautaisia ammattilaisia.

Tilaisuuden ennakkomarkkinointi alkaa n-y-t! Jos haluat varmistaa paikkasi, ilmoittaudu jo nyt sähköpostilla toimitus@naiselo.fi

Tilaisuuden hinta on 70 euroa sisältäen meikki- ja hiusopastuksen, jokainen saa oman valokuvan, jota voit käyttää haluamallasi tavalla, monipuolisen lahjakassin ja tarjoilut.

Sini ja Kaisa

Kommentit (2)
 1. Hilma-neiti kiittää
  28.9.2018, 18:46

  Hei!
  Minulla on suomalaisittain ehkä harvinainen ongelma: nauran paljon, vedet silmissä. Se tarkoittaa sitä että meikki, varsinkin silmämeikki tuhoutuu samantein ja jättää jäljelle kaamean sutturaisen ilmeen. Ostaisitteko suositella meikkejä paljon nauravalle? Onko teillä jo helppoa meikkitutoria YouTubessa, josta kävisi helposti ilmi kaikki mitä tarvitaan ikääntyneen ilmeen kauniimmaksi loihtimiseen kohtuulliseen hintaan. Kiitos.

  1. Hei Hilma-neiti

   Heititpä kiinnostavan kysymyksen meille. Tartumme siihen heti, hyvä aihe, kiitos vinkistä.
   Eivätkö vedenkestävätkään meikit pysy? Entä oletko kokeillut meikinkiinnittäjäsuihketta? Sitä suihkautetaan valmiin meikin päälle. Kohtuuhintainen ja meikkaajien kehuma on ainakin NYX-sarjalla.
   Vielä meillä ei ole tutoriaalia meikistä Youtubessa, laitetaan sekin harkintaan.

   Leppoisaa pyhäpäivää

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *