Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kengät näytille

Kiertelin eilen Habitare-messuilla, kun innokas esittelijä nappasi minut osastolleen. Hyvä, kun nappasi. Löysin kenkien säilytystavan, joka saattaa olla monenkin kenkähullun mieleen.

Kotimainen Alexiina Designsin kenkäteline koostuu seinälle kiinnitettävistä, melko huomaamattomista kiskoista ja niihin laitettavista läpinäkyvistä muovilevyistä. Tasapohjaiselle alustalle voi laittaa matalakantaiset kengät tai lenkkarit. Toiselle alustalle korkkarit, joiden korkoa varten alustassa on reiät. Alustoja voi liikutella kiskoissa sivuttain, kuten haluaa.

Aloin heti leikitellä esittelyseinällä ja muodostaa erilaisia kokonaisuuksia. Voisi siis toimia myös stressileluna silloin, kun on pakottava tarve vaikka vaihdella huonekalujen järjestystä.

En ole nähnyt näitä myymälöissä, mutta lisätietoja löytyy alexiinadesigns.com, jossa on myös verkkokauppa.

Sini

Kommentit (4)

 1. Business Woman

  Aika kiva idea! Ja sopii tosiaan vaikka sisustuselementiksi, kun on kauniita kenkiä. Ja erityisesti pieneen asuntoon voisi olla aika kiva myös. Omassa eteisessä mikään kengät esillejättävä vaihtoehto ei tunnu oikein toimivan, kun on lasten kumisaappaita ja lenkkareita sun muita sekalaisia kenkäkasoja.. Niitä ei kauniiksi voi kutsua, heh.

  • Sini Kesänen

   Hei Business Woman
   Jep, mielestäni oli hyvä kokonaisuus ja kuten sanoit, pienessä hyvinkin toimiva.
   Sini

 2. Jani-75

  hienoja korkkareita käykää kuvaamassa parin viikon päästä optiogaalassa siellä on näyttävää muotia:)

  • Kaisa Virtanen

   Hei Jani-75, kiitos vinkistä. Optiogaalaan ei voi noin vain mennä, sinne pitäisi saada kutsu.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *