Kestohoito hiuksille

Kampaamoissa on nyt tarjolla erilaisia pitkäkestoisia hoitoja tai käsittelyjä, joilla kulahtaneimmatkin hiukset saa pikaisesti kuosiin. Tutustuimme kuivien ja pörröisten hiusten kunnostajaan.

Toukokuussa kerroimme Olaplex-käsittelyssä, joka suojaa ja kunnostaa hiuksia etenkin väri- ja rakennekäsittelyjen yhteydessä. Kesällä lomareissuilla huomasin, että käsittelyä on tarjolla piskuisissakin kampaamoissa eri puolilla maata. Asiakkat ovat olleet tyytyväisiä.

Syksyn uutuus on kampaajan tekemä, pitkäkestoinen ja kotona aktivoitava L’Oréal Professionnel Pro Fiber -hoitokäsittely. Sen taustalla on Aptyl 100 -kaksoismolekyyli, joka pystyy lukitsemaan ainesosat hiuksen sisälle. Kampaajan tekemän hoidon jälkeen molekyylin teho kestää neljä sampoopesua. Sen jälkeen aine on aktivoitava uudelleen Re-Charge-ampullilla. Sen voi tehdä itse kotona kampaajalta ostettavalla ampullilla.

Esittelytilanteessa kuvan pitkähiuksisen mallin hiukset olivat käsin kosketellessa kuivan karheat ja pörröiset. Studio Playn Mari Bach pesi hiukset, levitti tehohoidon hiusten pituuksiin ja sen päälle jälleenrakentavan Aptyl 100 -hoitonaamion. Vaikutusaika on yllättävän lyhyt. Sen aikana hiuspohja hierottiin aika nautinnollisen ja rentouttavan näköisesti. ”Hyvältä tuntuu”, huhuili malli.

Hoitoon kuluu muun käsittelyn yhteydessä reilu viisi minuuttia, yksinään hoito vie aikaa puoli tuntia hiusten pesuineen ja kuivauksineen.

Lopputulos yllätti. Hiukset tuntuivat käteen pehmeiltä ja näyttivät hyvinvoivilta.

Hoitovahvuuksia on kolme hiusten vaurioitumisasteen mukaan. Hoito maksaa kampaamoissa 15-35 e. Kotihoitoon Pro-Fiber -sarjaan kuuluu sampoo, hoitoaine, naamio, hiuksiin jätettävä hoitoaine ja aktivoiva tehohoitoampulli, hinnat 22-26 e/kpl.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *