Kiireetön brunssi, viikonlopun kohokohta
Sain viime lauantaina kolme nuorta vieraaksi. Koska ajankohta oli päivällä, päätin tarjota brunssin. Leppoisa napostelu ja jopa herkuttelu sopii hyvin viikonloppuun, kun aikataulut eivät hengitä niskaan.
Aloitin brunssin valmistelun edellisenä iltana laittamalla pataleivän tekeytymään, jotta pääsisin paistamaan sen juuri ennen h-hetkeä. Pataleipää olen tehnyt useita kertoja varioiden Blonditiinan, ruokatoimittaja Tiina Rantasen ohjetta. Ohjeen löydät täältä.
Lisäksi tein sirkkapullia, josta kirjoitin aikaisemmassa postauksessa täältä. ja paistoin amerikkalaisia pannukakkuja, jonka kanssa itsetehtyä raparperi- ja omenahilloja (antimia mökin pihalta).
Kivan lauantaisession jälkeen ihmettelin, miksi en useammin kutsu ystäviä brunssille.
Kaisa