Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kilpailu: kiinnostaako lied?

Haluaisitko päästä kuuntelemaan Helsingin Koomisen Oopperan lied-konserttia? Nyt olisi mahdollisuus voittaa liput.

koominen_cover_blank2_pienempi (kopio)

Helsingin Koominen Ooppera järjestää kerran kuukaudessa lied-konsertit Helsingin Finlandiatalossa:

24.02.2016 klo 15.00 Sanna Matinniemi
31.03.2016 klo 15.00 Kristian Lindroos
28.04.2016 klo 15.00 Markus Suihkonen
26.05.2016 klo 15.00 Laura Pyrrö

katso lisää koominenooppera.fi.

Näin osallistut kilpailuun:

Vastaa kysymyksiin: Käytkö usein oopperassa, teatterissa tai konserteissa ja millaisia esityksiä seuraat mieluumin (keveitä vai klassisia)?

Kommentoi tämän postauksen kommenttikenttään ja laita yhteystietosi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi tai voit myös vastata sähköpostitse.

Arvomme kaksi lippupakettia (2 lippua / paketti), paketin arvo on 54 euroa. Jos voitat, voit vapaasti valita, mihin yllä mainittuun konserttiin käytät lippupakettisi.

Kilpailuaika on 28.1.2017 saakka.

Sini ja Kaisa

Kommentit (11)

 1. Sini

  Konserteissa käyn useita kertoja vuodessa,oopperassa ehkä pari kertaa. Tykkään klassisesta ohjelmistosta. Teatterissa tulee harvemmin käytyä.

 2. Marja

  Olen kerran elämässäni ollut lied-konsetissa, joskus sinfoniaorkesteria kuuntelemassa ja ehkä kerran vuodessa teatterissa. Sekä kevyet että klassiset kiinnostavat.

 3. Kirsti pohjonen

  Oopperassa käyn muutaman kerran vuodessa, Kansallisoopperassa sekä elokuvateatterissa katsomassa Metropolitanin tallenteita. Seuraavana on vuorossa Carmen Kansallisoopperassa. Laura Pyrröä olen käynyt kuuntelemassa muutama kerran. Jos sattuisin liput voittamaan, Lauraa menen ehdottomasti kuuntelemaan!!

 4. Outi

  Käyn vuosittain konserteissa monen monituisia kertoja. Oopperassa kävisin paljon useammin, jos asuisin pääkaupunkiseudulla. Eri kaupungeissa ohjattuja vuosittaisia oopperaproduktioita olen nähnyt melko monta. Helsinkiin ja isoihin kaupunkeihin on niin paljon matkaa, ettei aina pysty pääsemään erityisen kiinnostaviinkaan esityksiin. Onneksi ooppera on aloittanut webcast-lähetykset ja tv:stä tulee myös oopperaa kohtuullisen usein. Asuinkaupungissani ei ole omaa teatteria, joten teatterissa käynti vaatii myös usien matkustusta. Vierailuja onneksi on meilläkin. Enimmäkseen konsertit ovat taidemusiikin konsertteja, mutta kaikkea muutakin jazzista iskelmään on käyty kuuntelemassa.

  • sini

   Hei Outi

   Kiva kuulla, että meillä on musiikin suurkuluttajia lukijoissa ja eri puolilla maata.
   Otammekin lisää musiikkiaiheita postauksiin. Ja myös muualta kuin pääkaupunkiseudulta.

   Nautinnollista tammikuuta

   Sini

 5. Lotta

  Käyn konserteissa pari kertaa kuussa, oopperassa kolme neljä kertaa kaudessa ja teatterissa niin usein kuin suinkin pääsen. Pääkaupunkiseudun tarjonta on monipuolinen, ja valikoimaa vielä rikastuttavat elokuvateattereissa esitettävät teatteri- ja oopperataltioinnit. Teatterin suhteen olen kaikkiruokainen, musiikissa suosin klassista, erityisesti vokaalimusiikkia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *