Kipin kapin I Love Me -messuille, vielä ehdit.

Helsingin Mesuskeskuksessa jatkuvat I Love Me -messut sunnuntai-iltaan saakka. Kiertelimme siellä eilen koko päivän. Nähtävää, maisteltavaa, kokeiltavaa ja ostettavaa löytyy kaikille aisteille.

Meitä kiinnosti tietenkin kaikki, joten kuljimme hallit järjestyksessä läpi. Päivän saldo oli 7 kilometriä! Messukiertely toimii siis hyvänä arkiliikuntanakin. Samalla saa hyvän kokonaiskuvan mitä kauneudenmaailmassa on tarjolla. Sopuhintaan löytyy minihoitoja, kestolakkauksia, ripsiä, hiustenhoito-opastusta jne.

meikkiville

Päivä alkoi meikillä. Ville Äikäs meikkasi meidät Silk Oil of Morocco -tuotteilla.

messut
Pikakasvohoidot näyttivät kiinnostavan kävijöitä.

hampaay

Samoin hampaiden valkaisu.

kulmakarvat

Tässä meikataan kulmakarvoja sapluunan avittamana.

messut2
Alipainehoidoilla muokataan vartalon ulottuvuuksia.
messut3
Kroppa ja leuka pakettiin.
messut5
Outi Broux opastaa Remingtonin uuden muotoiluraudan käyttöä.

 

messut-harja2
Tangle Teeter -harja sopii myös föönaukseen.

messut-taavi

Taavi Vuokkovaara opasti muotoiluraudan käyttöä Biozell Professionalsin osastolla.

timo

Muotipuolelta löysimme Puuterihuoneen silmälasipäällikön eli Timo Anderssonin.

puuterihuone

Hän oli Raili Hulkkosen kanssa löytänyt kansainvälisiltä optikkomessuilta paljon, paljon uusia kehyksiä. Kannattaa käydä katsastamassa.

Eilen messuilla jaettiin myös Kauneustoimittajien Kauneuspilkut ja Kaunis teko -tunnustus. Kaunis teko -kunniakirjan sain tamperelainen parturi-kampaaja Late Zlatan, joka leikkasi 24 tuntia asiakkaiden hiuksia ja lahjoitti niistä saamansa rahat Uudelle Lastensairaalalle. Hienoa hyväntekeväisyyttä. Kaunis Teko -tunnustus on myönnetty vuodesta 2009 saakka, mutta ei kuitenkaan vuosittain.

Kauneuspilkut myönnettiin NYX- ja Esse Probiotics Skin Care -sarjoille ja Ego by YA:lle. Kauneuspilkkujen voittajat valitaan vuosittain messuille osallistuvien yritysten keskuudesta.

kauneuspilkku-m

kaunis-teko3-2016

Varaudu siihen, että porukkaa on paljon, ainakin eilen oli. Ota mukaan käteistä, sillä tarjolla on paljon kosmetiikkkaa hyvään hintaan.

Sini ja Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *