Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kosmetiikkaa sisustuskaupoista

Kesäreissuilla kierrellessä kannattaa tutkia lahjatavara- ja sisustuskauppojen kosmetiikkatarjontaa. Valikoimissa on paljon kiinnostavia kotimaisia tuotteita, kuten saippuoita, pesugeelejä, sampoita ja voiteita. Tuotteissa on paljon luonnonraaka-aineita. Tuoksuina käytetään useimmiten eteerisiä öljyjä, joten ne ovat luonnollisen raikkaita, eivätkä jää lillumaan iholle pitkäksi aikaa. Mutta sen verran ne tuoksuvat, että mielikin ehtii niistä virkistyä.

Olen ihastunut näiden tuotteiden kauniin yksinkertaisiin, silti tyylikkäisiin pakkauksiin. Esimerkiksi Aamumaan luomulaatuisten oliiöljysaippuoiden pakkauksista löytyy muistutuksia ympäristön suojelusta ja tarinaa saippuassa olevasta eläimen jalanjäljesta. Bonuksena on vielä lahjoitus WWF:n kautta saimaannorpan suojeluun.
Osmian saippuoista löytyy myös aidon rantakivennäköinen möhkäle, joka sopii vaikka koristeeksikin, jos ei raaski käyttää. Aivan hurmaavan tuoksuinen on vaaleanpunainen Ruusuvartalokuorinta, joka kuorii ihon mukavan pehmeäksi. Rento-sarjasta löytyy mukavia saunatuotteita saippuasta löylyveden tuoksuttamiseen.

Katsasta myös etelänaapurista tuleva Joik-niminen sarja, johon kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi tuoksukynttilöitä ja saippuoita. Varsin mainio on myös heidän miestenlinjansa. Äläkä unohda kotimaista luonnonkosmetiikan pioneeria Frantsilaa! Taattua laatua ja suomalaiset raaka-aineet.

Hyviä ostoksia, kerrothan meille omat löytösi.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *