Kulmat kuosiin, ryhtiä kasvoille

Kulmakarvojen meikkaaminen on nopea ja helppo tapa saada kasvoille ryhdikkyyttä. Helppoa, mutta kuitenkin niin vaikeaa. Apua saat uusilla kulmakarvameikeillä.

Kovin usein kuulee, että kulmien meikkaaminen on liian aikaa vievää ja työlästä. Niin se onkin, jos päästät kulmakarvat rehottamaan ja yrität sitten laittaa holtitonta karvapuskaa ojennukseen.

Helpommalla pääset, kun nypit yksittäiset irtokarvat aina, kun katse sellaisen kohtaa. Kun kulmat ovat siistit, niiden meikkaaminen sujuu minuutissakin. Itse olen tällä hetkellä hurahtanut maskaramaisiin kulmakarvageeleihin. Vetelen niillä ensin vastakarvaan ja sitten myötäkarvaan. Näin väriä tarttuu jokapuolelle karvaa ja kulmat näyttävät runsaammilta.

Jos kulmakarvojen meikkaaminen tuntuu ylivoimaiselta, piipahda meikkiopissa kosmetiikkamyymälöiden meikkiosastoilla. Luota meikkaajan neuvoihin, hän tietää tämän hetken meikkityylin.

Jos liikut Helsingissä, piipahda Lumene pop up -kulmabaariin, joka on 3.10. saakka auki päivittäin klo 13-19 osoitteessa Unioninkatu 25, Helsinki.

Kokeile näitä

Revitalash Hi-Def Tinted -kulmakarvageeli, 34 e, vahvistaa, hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja. Tämä sopii myös hikipuuskiin, sillä vedenkestävä väri pysyi hyvin kuosissa vesikelilläkin. Lähtee pois meikinpuhdistusaineella.

Clarins Kit Sourcils Pro -paletissa, 52,30 e, on kaikki mitä kulmien muotoiluun ja meikkaamiseen tarvitaan. Puuterinen väri on kätevä etenkin ohuiden kulmakarvojen muotoilussa ja rasian väreistä voit sekoittaa juuri toivomasi sävyn. Rasiassa on myös vaha, korostusväri, pinsetit ja siveltimet.

L’Oréal Paris Brow Artist PLumper -kulmageelissä, 8,90 e, on kätevän kokoinen harja ja hyvä ruskea sävy, ruskean lisäksi myös väritön vaihtoehto.

Lisäksi mm. Lumenella on kakkumainen duo-kulmaväri, väritön ja värillinen geeli sekä kulmakyniä, jotka sopivat suomalaisten väritykseen.

Mikä sinun mielestäsi on vaikeinta kulmakarvojen meikkaamisessa?
Sini

Fiiliskuva Lumene, tuotekuva Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *