Kuntoon Jutan vinkeillä

Joidenkin mielestä Jutta Gustafsberg vyöryy ”joka tuutista”: telkkarista, lehtien sivuilta ja kirjoista. Ollaanpa Jutasta mitä mieltä tahansa, on hän ainakin ahkera. Sitä ei varmaan kukaan kiellä.

Olin alkusyksystä Jutan voimakirjan julkistamistilaisuudessa (WSOY). Uskon, että olin saanut kutsun, koska olin tehnyt Eevaan jutun hänen kauneusrutiineistaan.

Harpoin kirjan sisältöä. Jutta antaa ohjeita elämäntaparemontin tavoitteista ja motivaatiosta, terveellisestä ruokavaliosta,  nukkumisesta, esiintymisestä ja tietysti liikunnasta.  Mukana on kuvalliset liikuntavinkit ja joitakin ruokaohjeita.

Monet kirjan vinkit ja ohjeet ovat vanhastaan tuttuja, myös Jutan ohjelmissa kuultuja. En tarkoita, että kirja olisi turha. Ei missään tapauksessa. Nyt ne ohjeet, vinkit ja harjoitukset on koottu samojen kansien sisään.

Naiselon seuraajille suosittelen ennen kaikkea kotitreeniosuutta. Liikuntaa varten ei siis tarvitse aina lähteä jonnekin, vaan sitä voi systemaattisesti harrastaa myös kotona, ilman välineitä. Ylös siis sohvalta ja liikkumaan, vaikka 20 minuuttia kerralla.

Kirja on visuaalinen, ei niin tyypillinen liikuntakirja tai elämäntaparemppakirja.

Jutan voimakirja sopii vaikkapa joululahjaksi sellaiselle, joka on aloittanut ruokaremontin, muuttamassa elämäntapaansa, miettii liikunnan aloittamista pitkän tauon jälkeen tms.

Kaisa

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *