Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kuvauskohteina

Tiistai oli vähän erilainen kuvauspäivä. Meitä kuvattiin.

Sini ja minä olemme yleensä  kameran toisella puolella, järjestämässä kuvausta. Katsomme, että mallilla on kaikki hyvin, vaatteet eivät ole rypyssä, hiukset ovat kunnossa jne. No, nyt sitten meitä kuvattiin. Se tuotti pientä miettimistä.

Emme halunneet heittäytyä kenen tahansa käsiin. Meidät meikkasi ja kampasi tuttu Riia Koivisto, jota molemmat olemme käyttäneet lukuisia kertoja kuvausmeikkaajana ja joka on usein meikannut meitä eri tilanteisiin.

Kuvaajana oli Sakke Majantie, joka myös on meille molemmille tuttu kauneus- ja muotikuvaaja. Kuvauspaikaksi olimme sopineet Saken kanssa Musiikkitalon, jossa on kaunis luonnonvalo.

Vaikka tiimi oli tuttu ja luotimme Riian ja Saken taitoihin, silti sitä on tiettyjä paineita. Monta kertaahan me Sinin kanssa olemme toteuttamassa jollekin lukijalle prinsessapäivää – ja teemme kaikkemme, että lukijamallit rentoutuvat ja heittäytyvät kuvaustilanteisiin. Silti ei itse ole kiva olla kuvattavana. Johtuuko se, ettei meillä ole ”julkisuusgeeniä” vai mielikuvasta, millaiselta haluaisi näyttää? Ehkä molempia.

Kun sitä normitilanteessa tuijottelee niitä mallien yksityiskohtia, nyt meillä ei ollut edes peiliä, josta olisimme voineet katsoa, ovatko kutrit vielä kunnossa kunnossa, huulissa riittävästi punaa tms. No, Sakke sai sukia ja oikoa itsepäiviä hiussuortuvia.

Muutaman erilaisen asun ja yhteisen asetelman lisäksi meistä otettiin myös yksittäiset kuvat. Tarvitsemme niitä kuvia moniin eri työtarkoituksiin.

Ehkä vähän jännittää, millaisia kuvia saimme aikaiseksi. Se selviää myöhemmin. Auts!

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *