Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kyllä meitä houkutellaan

Varma kevään merkki on postilaatikkoon tulvivat riemunkirjavat mainokset. Luin tämän viikon annin kannesta kanteen. Sivistyin paljon.

Eniten ehkä ihmettelin Hobby Hallin mainosta viikonlopun kaudenavauksesta. En tiennytkään, että on olemassa moottorisahajonglöörejä. Pitäisikö mennä katsomaan, mitä ihmettä he tekevät? Vai osallistuisinko Fiskars-halonhakkuun SM-osakilpailuun. Olenhan innokas halonhakkaaja. Oikeasti. Parasta kuntoliikuntaa mökillä.

Toisaalta RautaHannu kutsuu kevään suuravajaisiin K-Rautakauppaan. Tarjousjako alkaa tänään. En ihan tiedä mitä tuo tarjousjako on. Ehkä hinnat ovat niin halpoja, että tavaraa jaetaan. Varmaankin kamala ruuhka.

Sorry Hannu, nyt ei nappaa. Suuntaan Vanhalle ylioppilastalolle Grand Champagne -tapahtumaan.

Pörssiin pyrkivä Tokmanni on painanut ison 52 sivuisen kesäkuvaston ja paremmalle paperille, kuin mitä jotkut naistenlehdet käyttävät. Ilmiselvästi kauppa käy, onhan kaupan johdossa herra, joka sai kenkää Stockmannilta silloin, kun tavaratalossakin vielä kauppa kävi. No, Tokmannilla kauppa on käynyt vielä paremmin.

Citymarketin Kauneuskuvaston kantta koristavat Kardashianit, joiden meikkisarja on yksinmyynnissä vain Citymarketeissa. Kovin paljon esitteen kauneusjutut muistuttavat ulkoasultaan niitä, joita ideoin ja tein muutama vuosi sitten toisen kirjainkaupparyhmittymän kanssa.

Summa summarum. Houkuttelivatko mainokset minut ostoksille? Kyllä ja ei. Yhdenkään mainoksen ulkoasu ei tuottanut minulle ahaa-elämystä. Monen kohdalla mietin, miksi mainoksia ei kehitetä, vaan tyydytään jo vuosikausia nähtyyn. No, ehkä se riittää.

Kritiikistäni huolimatta mainokset saavat minut liikkeelle. Oral B –sähköhammasharjasta on hyviä tarjouksia, pitää mennä tutustumaan tarkemmin niihin. Mainoksessa ei kerrota kaikkea. Tokmannilta aion hakea grilliin pizzakiven ja jotain muuta härpäkettä.
Haaveilen myös kukkien ja pensaiden taimista, mutta mitä ostaisin. Sitä pitää vielä miettiä viikonlopun yli.

Saavatko mainokset sinut liikkeelle?

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *