Kysely ja arvonta: tuoksutunnelmaa kotiin tai mökille

Aika moni meistä on tämän kevään aikana lisännyt verkko-ostoksiaan. Jopa sellaiset, jotka eivät ole ennen koronaa shoppaileet netissä muuta kuin lentolippuja, ovat hankkineet vaatteita, kosmetiikkaa, ruokaa ja sisustustuotteita nettikauppojen välityksellä. Oletko sinä lisännyt verkko-ostamista?

Vastaa kyselyymme ja olet mukana arvonnassa. Arvomme kaksi (2) settiä Naturally European -tuoksusettiä, jossa on tuoksukynttilä, huonetuoksu tikkuineen ja käsienpesuneste, tuoksuna on Verbena. Yhden setin arvo on 63,80 e.

Verbena-tuoksu on monien eurooppalaisten tuoksutalojen käyttämä sitruksinen aromi. Voit lukea lisää Naturally European -tuotteista Norris-nettikaupan sivuilta.

Ja sitten ne kysymykset, joihin vastaamalla osallistut arvontaan:

 1. Ostatko yleensä kosmetiikkaa verkkokaupoista?
 2. Oletko koronan vuoksi lisännyt kosmetiikan verkkokauppaostoksia?

Arvonnan säännöt:

Vastaa 24.6.2020 klo 24.00 mennessä tämän postauksen kommenttikenttään tai sähköpostilla toimitus@naiselo.fi.

Arvonnan Järjestäjänä toimii Naiselo 45+.  Arvontaan voit osallistua 24.6.2020 klo 24.00 saakka. Palkinto arvotaan 25.6.2020.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Arvontaonnea!

Sini ja Kaisa

Kuvaussetti saatu

Kommentit (40)
 1. 1. Ostan kosmetiikkaa sekä verkkokaupoista että tavallisista kaupoista. Mistä milloinkin löydän käyttämäni tuotteet parhaiten ja hyödynnän mahdollisia tarjouksia!
  2. En ole lisännyt, mutta korona-aikaan kosmetiikkaa on muutenkin kulunut normaalia vähemmän.

 2. Irma Autto-Hekkanen
  17.6.2020, 20:35

  1.En osta kosmetiikkaa netistä.

  2. Kosmetiikan ostaminen netistä koronan aikana ei ole lisääntynyt.

  1. 1.Ostan kosmetiikkaa tavarataloista ja joskus verkkokaupasta.
   2. Koronan aikana olen lisännyt verkkokauppaostoksia kosmetiikasta,
   samoin vaatteita ja apteekkituotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *