Laita tieto kiertoon – kerro meille lempivoiteesi!

Tähän saakka olemme kertoneet teille uutuuksista ja hyväksi havaitsemistamme jo myynnissä olevista tuotteista. Tehtäiskö nyt toisin päin? Kertokaa te meille voidesuosikkinne ja perustelkaa miksi juuri se on hyvä. 

Kokoamme suosikeista Lukijoiden suosituimmat -jutun, josta uskomme olevan iloa meille kaikille. Suosikki voi olla uutuus tai jo vuosikymmeniä myynnissä ollut. Pääasia, että olet siihen tyytyväinen.

V1
Voide voi olla apteekkituote, kauneushoitolasta, marketista, tavaratalosta. Luonnonkosmetiikkaa tai normikosmetiikkaa. Myöskään hinnalla ei ole väliä.

Listaa kolme suosikkivoidettasi blogin kommenttiosioon. Kuvaile myös miksi tuote on hyvä, pehmentääkö se kuivan ihon, ryhdistääkö velton vai tuntuuko se vain muuten hyvältä iholla. Voide voi olla joko kasvoille, silmänympärysiholle, käsille, jaloille tai vartalolle.

jää (2)
Oletko löytänyt voiteen, joka kosteuttaa ihosi vaikka se olisi kuiva ja halkeileva kuin jäätymässä oleva merenpinta.

Huomaathan, että voit kommentoida nimimerkillä. Nimesi ja yhteystietosi näkyvät vain Kaisalle ja minulle. Niitä ei julkisteta eikä käytetä mainontaan tai markkinointiin.

Vastaathan 30.1. 2018 mennessä.

Sini ja Kaisa

Kommentit (10)
  1. Nainen Tukholmasta
    20.1.2018, 15:39

    Environ serum&voide
    Exuviance Neck Cream
    Rituals Happy Byddha Body Oil

  2. Elisabeth Ardenin Visible Difference on ollut jo vuosia suosikkini. Todella hyvä tuote Suomen olosuhteisiin. Iho ei kuivu vaan pysyy kosteutettuna ja kauniina, talvellakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *