Naiselo 45+
Naiselo 45+

Laita tieto kiertoon – kerro meille lempivoiteesi!

Tähän saakka olemme kertoneet teille uutuuksista ja hyväksi havaitsemistamme jo myynnissä olevista tuotteista. Tehtäiskö nyt toisin päin? Kertokaa te meille voidesuosikkinne ja perustelkaa miksi juuri se on hyvä. 

Kokoamme suosikeista Lukijoiden suosituimmat -jutun, josta uskomme olevan iloa meille kaikille. Suosikki voi olla uutuus tai jo vuosikymmeniä myynnissä ollut. Pääasia, että olet siihen tyytyväinen.

V1
Voide voi olla apteekkituote, kauneushoitolasta, marketista, tavaratalosta. Luonnonkosmetiikkaa tai normikosmetiikkaa. Myöskään hinnalla ei ole väliä.

Listaa kolme suosikkivoidettasi blogin kommenttiosioon. Kuvaile myös miksi tuote on hyvä, pehmentääkö se kuivan ihon, ryhdistääkö velton vai tuntuuko se vain muuten hyvältä iholla. Voide voi olla joko kasvoille, silmänympärysiholle, käsille, jaloille tai vartalolle.

jää (2)
Oletko löytänyt voiteen, joka kosteuttaa ihosi vaikka se olisi kuiva ja halkeileva kuin jäätymässä oleva merenpinta.

Huomaathan, että voit kommentoida nimimerkillä. Nimesi ja yhteystietosi näkyvät vain Kaisalle ja minulle. Niitä ei julkisteta eikä käytetä mainontaan tai markkinointiin.

Vastaathan 30.1. 2018 mennessä.

Sini ja Kaisa

Kommentit (10)

 1. NMarie

  Apteekin Humektan. Super hyvä perusvoide joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa hyvin. Olen käyttänyt kasvoille jo monta vuotta.

  Myöskin apteekista Aco sarjan Revitalising Night Cream. Kun iho kaipaa enemmän kosteutta talvella, on tämä täydellinen tuote yövoiteeksi.

  Palmersin cocoa butter. Rahtaan tätä aina jenkeistä, ja löysin Dubaistakin. Mieletön kroppavoide, sopii myös kuiville kantapäille.

 2. Sari

  Frantsilan ravitseva kasvovoide. Muita en tarvitse.

 3. Sara

  Bottega Verden mustikka-vadelma tehokosteuttava 🙂

 4. Pauliina

  BTB13 seerumi, voide ja kasvovesi Anti Age -linjalta. En käytä enää mitään muuta. Ovat hintavia, kyllä, mutta mikään muu kokeilemani ei pärjää näille.

 5. Salli

  Vartalolle ihan hajusteetonta erisan voidetta tykkään siitä. Ja kasvoille lumenen rauhoittavaa päivävoidetta ja silmänympärysvoiteena tykkään lumenen kosteuttavaa silmägeeliä. Sopii minulle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *