Naiselo 45+
Naiselo 45+

Lasia, keramiikkaa ja taiteilijoita

Iittalan laseja ja Arabian keramiikkatöitä, uniikkeja ja tuttuja sarjoja pääsee nyt ihastelemaan Helsingin Arabiassa uudessa Iittala & Arabia Muotoilukeskuksessa.

Arabiakeskuksen 9. kerroksessa olevan Designmuseo Arabiassa on kattavasti esillä niin yksittäistaideteoksia kuin eri vuosikymmenten lasiesineitä ja kahvikuppeja. Museo kertoo keramiikan ja lasin vahvaa tarinaa.

”Täysin uudistettu ja avara näyttelytila on suunniteltu kokonaiselämykseksi. Lasin ja keramiikan historia avataan teemojen ja aikajanan kautta, eikä perheen pienimpiä ole unohdettu”, kertoi näyttelystä Designmuseossa vastaava amanuenssi Katarina Siltavuori Designmuseo Arabian avajaisissa.

iittala-uniikki

iittala-kaipainen

Eikä tässä vielä kaikki.  Samassa kerroksessa toimivat myös Arabian Taideosastoyhdistyksen taiteilijat. Kävijät pääsevät kurkistamaan heidän työtiloihinsa.

Muotoilukeskuksessa tullaan järjestämään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Keskuksen uutisia ja vuoden 2017 tapahtumakalenteria voi seurata muotoilukeskuksen nettisivuilla osoitteessa www.designcentrehelsinki.com.

Muotoilukeskus on auki  ti, to, pe klo 12-18, ke klo 12-20 ja la-su klo 10-16.

Keskuksen alakerrassa on tuttu Arabia-Iittala-Fiskarsin tehtaanmyymälä, joka on myös pessyt kasvonsa.

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *