Naiselo 45+
Naiselo 45+

Linnanmäki, jotain vanhaa, jotain uutta, jotain makeaa

Hattarakoulu, uudet myymälät, Minimäki, uusi ravintola, näköalaterassi ja virtuaalivuoristorata. Esimerkiksi näitä uutuuksia tarjoaa kaikille tuttu Linnanmäki.

Sain kutsun tulla tutustumaan Linnanmäen kesäkauteen 2016. Kausi käynnistyy tänä viikonloppuna 23.4. Siitä alkaa kesä.

Joka vuosi kysellään, mikä on tämän kesän uutuuslaite. Suurin ja ehkä monen mielestä merkittävin uutuus on Linnunrata eXtra -virtuaalivuoristorata, joka on Pohjoismaiden ensimmäinen. Siinä jokainen saa silmilleen virtuaalilasit ja sitten vain laitteeseen istumaan. Emme pääseet kokeilemaan laitetta, koska se ei ollut vielä valmis. Tämä uutuus otetaan käyttöön 20.5. Te kaikki, jotka rakastatte vauhtia, tämä on juuri teille – ainakin jos Linnanmäen toimitusjohtajan kuvailusta ymmärsin.

Perheen pienimmille on rakennettu uusi Minimäki, joka löytyy vesitornin ympäriltä. Poppiksessa viihtyvät varmasti myös vanhemmat. Siinä jokainen saa itse säädellä istuinparin pyörimistä ja kieppumista. Kolmas kiva uutuuslaite Propelli on myös aktivoiva eli siinä jokainen polkee laitetta ja samalla säätelee lentokorkeuttaan.

Pääportin luona olevat myymälät ovat saaneet uuden, siistin ja houkuttelevan ilmeen. Sieltä löytyy myös Hattarakoulu, jossa ”koululaiset” saavat itse tehdä oman hattaransa 7 euron hintaan – ja saa diplomin mukaan. Minäkin halusin kokeilla sokerisen herkun tekemistä. Hattarahan siitä syntyi, vaikka se ei niin helppoa ollutkaan, mutta kivaa oli – ja diplomi tuli! Nyt kun kaikkien työntekijöiden pitää olla moniosaajia, Hattarakoulun diplomi CV:ssä herättää ainakin huomiota. Hih.

Tässä vaiheessa on varmaan jo nälkä. Pääporttien luona on uusi Flores FreshMex, meksikolaishenkinen ravintola. Toinen tulokas on Lintsi American Diner, joka löytyy ravintolamaailmasta.

Huvipuiston uutuuksiin kuuluvat myös teemaviikot: sirkusteemainen Kevätkarnevaalit, kaksiviikkoinen Valokarnevaali ja iik!Week täynnä kauhua ja jännitystä.

Uusi Iloinen Teatteri ja Soitellen soteen -show starttaa 14.5. tähtinään mm. Kiira Korpi, Sari Siikander ja Paavo Kinnunen.

Tällaisena taloudellisesti haastavina aikoina meidän kaikkien kannattaisi suosia kotimaan matkailua. Ehkäpä sinäkin suuntaat tänä kesänä Lintsille? Minä ainakin ajattelin käydä siellä, vaikka lapseni ei enää olekaan lapsukainen. Voihan siellä myös aikuiset viihtyä, tai voin mennä sukulaislasten kanssa viettämään hulvatonta päivää, ja nauttimaan myös uudistettuja vohveleita ja katsella lasten riemua.

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *