Naiselo 45+
Naiselo 45+

Marimekkomainen kesä

Viileä tuuli, meren ranta, venematka ja katse kesään. Nämä elementit olivat läsnä, kun viime syksynä Marimekko esitteli kesän mallistonsa.

Kaikilla suomalaisilla on mielipide Marimekosta ja sen mallistoista. Tasaraidat ja Unikot, klassikot, ovat ihastuttaneet ja miksei myös vihastuttaneet. Nämä eivät kuitenkaan olleet kesänäytöksen pääpaino. Päinvastoin. Vain vaate tai pari oli saanut Unikko-kuosin.

Malliston värikkyys ilahduttaa värien ystäviä: punaisen ja sinisen sävyt olivat vahvasti esillä. Värikkyyden vastapainona klassinen musta-valkoisuus rauhoitti ja rytmitti sisääntuloja.

Marimekko on kuositalo, ja niin on tulevana kesänäkin. Tyyliteltyjä kukkia, sulkia, erikokoisia palloja, kuosien leikittelyä hauskalla tavalla.

Kaiken kaikkiaan Marimekon mallisto viestitti leikkimielisyyttä ja iloisuutta.

Voi, kun kesä tulisi nopeasti!

Kaisa

Kommentit (2)

 1. Lady of The Mess

  Näkevätkö vanhat silmäni oikein, että joukossa olisi myös muutama mekko, joka ei ole minimittainen? Marimekon mekot on jo monta vuotta jätetty kauppaan, sillä ne ovat olleet ihan liian lyhyitä minulle – eikä ole kiva, että mekot päätyvät pelkiksi tunikoiksi!

  • Kaisa Virtanen

   Hei Lady of The Mess, kyllä silmäsi näkevät oikein: kaikki mekot eivät ole minimittaa. Onneksi. Kannattaa nyt sitten käydä katsastamassa Marimekon valikoimat.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *