Naiselo 45+
Naiselo 45+

Marjosta kuoriutui kaunotar, vol 2

Meikkitaiteilija Macedenio Bezerra meikkasi Marjon upeaksi kaunottareksi Artdeco Majestic Beauty –syyslookin meikeillä. Lue ja poimi meikkivinkit itsellesi. Edellisessä postauksessa kerroimme, miten Marjon iho meikattiin heleäksi ja luonnolliseksi. Näin meikattiin silmät ja huulet.

Pikakohotus kasvoille
Kulmakarvat ovat tärkeät. Ne piirtävät silmät esiin ja kohottavat kasvoja.
-Valitse kulmien sävy lähelle hiusten tyven väriä. Jos kulmat ovat harvat, piirrä pieniä viivoja kulmakavrojen joukkoon. Sävytetyllä kulmakarvageelillä saa kulmat runsaamman ja huolitellun näköisiksi.

Moderni smoky eye -meikki
Macedenio halusi korostaa Marjon mantelinmuotoisia silmiä. Hän levitti ensin mattasävyä koko yläluomelle ja ulkonurkista hieman ohimoille päin. Sen jälkeen hän sekoitti metallinhohteista sinistä ja ruskeaa luomiväriä ja paineli niitä ensin ripsien tyveen ja häivytti sitten väriä ylöspäin. Myös alaripsien tyveen levitettiin mattaa ja metallinhohteisia sävyjä. Ne häivytettiin utuiseksi siveltimellä.
-Metallinhohto sopii hyvin aikuisellekin luomelle. Se antaa seksikästä pilkettä katseeseen. Silmän sisänurkkaan voi laittaa vaaleaa luomiväriä avartamaan katsetta.
Etenkin pienisilmäisten kannattaa käyttää aina ripsiväriä. Se avartaa katsetta ja nostaasilmiä esiin. Marjon pitkiin, mutta hentoihin ripsiin Macedenio harjasi runsaasti mustaa, tuuheuttavaa ripsiväriä.

Tummenna iltaan
-Päivämeikki muuntuu iltaan, kun tummennat silmiä ja vaihdat huulille täyteläisen punaisen punan. Tarkista luomiväri ja lisää tarvittaessa. Ripsien tyveen voi lisätä rajauksen vedenkestävällä rajauskynällä ja häivyttää sen pehmeäksi luomivärillä, Macedenio ohjeistaa ja katselee tyytyväisenä Marjon säihkyviä silmiä.
Huuliin hän suosittelee syksyksi punaista. Päivään hennompaa, iltaan näyttävämpää sävyä.
-Pohjusta ja rajaa huulet, niin puna ei karkaa huuliryppyihin. Levitä huulipuna siveltimellä, niin puna kestää kauemmin. Jos haluat täyteläisyyttä huuliin, lisää vielä huulten keskiosaan huulikiiltoa.
Jos haluat huultesi näyttävän suuremmilta, tee rajaus hieman huulten ääriviivojen ulkopuolelle.

Kaunotar kuoriutuu
Olenko se minä, Marjo huudahtaa peiliin katsoessaan.
-Kyllähän meikinpohjustus saa paljon aikaan. Iho näyttää aivan erilaiselta kuin pelkän meikkivoiteen jäljiltä. Sain paljon uusia ideoita. Nyt on opeteltava käyttämään värejä silmämeikissä. Tajusin, että silmämeikin voi tehdä ilman rajaustakin.
Iltamenoihin liittyen tuli hyvät neuvot: vähän lisää puuteria, tummempi luomiväri laukkuun mukaan ja huulipuna vaihdetaan punaiseen. Se riittää freesaamaan ilmeen päivän jälkeen, etenkin kun on tehnyt pohjan aamulla hyvin.
Hyvä neuvo oli myös, että kannattaa korostaa parhaita puolia kasvoissa ja kiinnittää siten huomio pois vähemmän mairittelevista kohdista!

Meikki Artdeco Majestic Beauty. Luomilla Majestic Beauty -syyslookin luomiväreistä sävyjä 544, 201 ja 271. Ripsissä hajusteeton Extreme Volume Mascara. Poskipunan sävy 37, huulipuna 255.
Mekko Tommy Hilfiger, koru by Malene Birger

Sini, kuvat Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *