Naiselo 45+
Naiselo 45+

Marjosta upea kaunotar, vol 1

Kansainvälinen meikkitaiteilija Macedenio Bezerra meikkasi Marjon upeaksi kaunottareksi Artdeco Majestic Beauty -syyslookin meikeillä. Lue ja poimi meikkivinkit itsellesi. Vuorossa ensin iho, huomenna silmät ja huulet.

Maskulainen Marjo, 45, voitti kilpailumme, jossa etsittiin meikkimallia. Elämäntapamuutoksen ansiosta reilusti hoikistunut Marjo on kaventunut myös kasvoista. Toiveena oli uusi meikkityyli arkeen ja vinkit kuinka se päivitetään nopeasti iltaan sopivaksi. Marjo työskentelee pankinjohtajana ja työhön kuuluu paljon iltatilaisuuksia.

Pohjusta
Latinomiehen tapaan brasilialainen Macedenio Bezerra ihastelee ensin suomalaista naiskauneutta ja Marjon upeaa ihoa. Macedenio muistuttaa, että hyvän meikin perusta on ihon hyvä kosteutus ja meikinpohjustus.
-En voi tehdä yhtään meikkiä ilman silmämeikinpohjustajaa.
Sitä hän levittää pienellä siveltimellä koko yläluomelle. Kasvoille hän levittää suurella, tasapäisellä siveltimellä meikinpohjustajaa. Silmäkulmat ja nenänpielet hän viimeistelee peiteaineella.

Meikkivoide siveltimellä
Meikin pohjustus heleyttää ihoa ja pitää meikin raikkaana pidempään. Etenkin jos on iltamenoa, pohjustus kannattaa tehdä aamulla huolella.
Macedenio levittää meikkivoiteen suurella siveltimellä kuin maalaten Marjon kasvoja.
-Pieni määrä riittää. Iho saa kuultaa meikkivoiteen alta, näin lopputulos on luonnollinen.

Korosta highlighterilla

Kulmaluulle, poskipäiden korkeimpaan kohtaan ja amorinkaarelle hän sipaisee valoa heijastavaa highlighteria. Se nostaa kasvojen muotoja esiin.
-Poskipuna on tärkeä. Se korostaa poskipäitä, antaa muotoa kasvoille ja raikastaa ilmettä.
Lopuksi hän pyyhkäisee vielä kevyen kerroksen mineraalipuuteria kasvojen keskiosaan.

Marjon kommentit
-Pohjustus ja korostus olivat minulle uutta asiaa. Yllätyin, miten vähällä meikkimäärällä ja kevyellä tatsilla saatiin hyvä lopputulos. Meikkivoidetta ei tarvitse ylenpalttisesti lotrata tai yrittää pakkeloida tummia silmänalusia täysin piiloon.
Myös siveltimet menevät nyt omassa meikkipussissa vaihtoon! Muutamallakin näyttää pärjäävän, kunhan ne ovat laadukkaita!

Meikki ArtDeco
Eyeshadow Base -silmämeikinpohjustaja, geelimäinen Make Up Base -meikinpohjustaja, Perfect Teint Concealer -peiteaine, ihoon sulautuva, ohut High Definition -meikkivoide, Perfect Teint Illuminator -korostusväri, Mineral Loose Powder -mineraalipuuteri, Mineral Baked Blusher -poskipuna.

Mekko Tommy Hilfiger, koru by Malene Birger
Sini, kuvat Kaisa

Kommentit (2)

 1. Arja-Leena Saunio

  Hei! Onnittelut Marjolle, oli varmasti upea kokemus!
  Paljon taas sain hyviä vinkkejä, mutta voisitteko vielä tehdä yhden pikkujutun noista siveltimistä? Majonkin kokemus, että ”siveltimet menevät ainakin vaihtoon”, niin heräs kysymys, mitkä ne keskeisimmät siveltimet olisivat.
  Hyvää ja värikästä syksyä, Arja-Leena

  • Kaisa Virtanen

   Hei Arja-Leena, kiitos palautteestasi.
   Sivellinjuttu on tulossa, tosin hieman myöhemmin, mutta kuitenkin syksyn aikana.
   – Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *