Marraskuun kevät

Kauneudesta, muodista ja sisustuksesta kirjoittavat toimittajat elävät aina väärää sesonkia. Nyt joulun lähestyessä me elämme jo keväässä. Ja aina yhtä innokkaasti hurahdamme tuleviin uutuuksiin.

Tällä viikolla Kaisa luennoi parina päivänä muotialan ammattilaisille ja kosmetiikkamyyjille mittasuhteista ja ensivaikutelman merkityksestä. Koska ääni katosi toisen luennon jälkeen, hän elvytti ääntään lukuisilla höyryhengityksillä. Puheliaalle ihmiselle äänettömyys on koettelemus, mutta sitä olivat myös monet höyryhengitykset pyyhkeen alla. Viime viikon Goldwell Kerasilk RePower -volyymihoito joutui todelliseen koetukseen: kestäisikö kampaus höyrytyksen. Yllättävää oli, että hiukset eivät roikkuneet, vaan olivat kuohkeat.

Myös Sini testasi lyhyisiin hiuksiinsa Kerasilkin volyymihoitoa viikko sitten. Hiukset näyttävät ja tuntuvat oikeasti runsaammilta edelleen. Hoito voidaan tehdä normaalin kampaajallakäynnin yhteydessä tai voi sen ottaa pelkästäänkin. Sini testasi hoitoa helsinkiläisessä Hiushuone Decorissa, jossa hoitokäsittely eli hiusten pesu, hoito+hieronta ja föönaus maksaa noin 35 euroa. Näppärää vaikka ennen pikkujoulubileitä!

Sinin testikierros jatkui uudessa Minna Luostarisen luotsaamassa uudessa Boulevard Beauty -kauneushoitolassa. Testissä oli Sisleyn kasvohoito, joka perustuu ihanan tuoksuisiin, paljon kasviainesosia sisältäviin tuotteisiin ja lempeisiin, osaaviin käsiin. Hoito sai ihon hehkumaan ja kropan rentoutumaan.
Testaukset kuulostavat ylellisiltä, todellisuus on karumpaa. Me kyttäämme koko hoidon ajan kaikkea: miltä tuotteet tuoksuvat ja tuntuvat, miten hoitaja hoitaa hommansa jne. Vaikka hoito kuinka rentouttaisi, nukahtaa ei saa. Kuinka sitä sitten arvionsa kirjoittaisi?

Sisley-teema jatkui Kasvitieteellisessä puutarhassa pidetyllä tunnelmallisella tilaisuudella, johon kuljimme hämyisessä puistossa kynttiläkujan valaisemaa tietä. Sisley-info esitteli perinpohjaisesti uudistetun Sisleÿa-voiteen, johon ihastuimme heti.

Kaikki osallistujat hämmästelivät, miksi emme itse kukin käy useammin keskellä Helsinkiä sijaitsevassa Kasvitieteellisessä. Siellähän on mielettömän mielenkiintoisia kasveja, joita hyödynnetään myös kosmetiikassa. Ja ihana rauha vaikka vain istahtaa penkille hetkeksi. Puutarhan tähtikasvi, jättilumme oli nyt rupusessa kunnossa, koska se on lepotilassa. Puolen vuoden kuluttua tilanne on toinen.

Torstaina Gant esitteli ensi kevään kodintekstiilimallistonsa. Kuoseja ja pehmeitä sävyjä, jotka muuttuvat raikkaiksi kesää kohti mentäessä. No, näistä lisää aikanaan.

Koska infotilaisuuksia oli vähemmän kuin aikaisempina viikkoina, pääsimme – vihdoinkin – kirjoittamaan. Monet jutut ovat työn alla. Kaikki tulevat ulos vasta ensi vuoden puolella.

Hyvää viikonloppua teille kaikille ja laittakaahan kysymyksiä ja palautetta, mistä haluaisitte meidän kirjoittavan.

Sini ja Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *