Meikkaajan toivelahjat

Loppusuora ostaa joululahjat. Jos lahjansaaja on innokas meikkaaja, selviät helpolla. Tarjolla on paljon loistotuotteita.

Ripset ovat in. Jos ripsituuhennukset eivät nappaa, kuituripsarista on suuri apu. Silk of Morocco Argan Fibre Lash -pakkauksessa on kaksi hylsyä: toisessa on väri ja toisessa kuituja. Näillä saa todella näyttävät ripset, kun kerrostaa riittävästi. Ripsivärissä on arganöljyä, joten se myös hoitaa ripsiä. Tuote sopii myös vegaaneille. Ja jos lahjansaaja ei halua säilyttää ripsareita kovassa kotelossa, sitä voi käyttää vaikka silmä- tai aurinkolasikotelona. Ripsarisetin hinta on 39 e.

Meikkaus edellyttää laadukkaita siveltimiä – tai harjoja. Silk Oil of Morocco uudisti meikkaamisen tuodessaan aivan uudenmuotoiset meikkiharjat, joissa on synteettinen, tiheä karva. Isolla harjalla (25 e)levitetään puuteria ja pienellä luomiväriä (13 e). Harjat vaativat pientä harjoittelua, mutta mitäpä innokas meikkaaja ei tekisi.

a-lahjat-meikkaajalle

Upea, syvänpunainen kynsilakka on klassikko. Diorific Vernis sävy 850 Splendor (32,50 e) on täydellinen tähän talveen. Pullokin on niin ylellinen, että sen voi antaa lahjaksi.

Nythän kaikki innokkaat meikkaajat korostavat ja varjostavat kasvojaan. Make Up Storen Velvet Beam Cashmere -korostuspuuteri (38,20 e) on niin kaunis, ettei sitä raskisi edes käyttää. Asennetta antavat pakkauksen kullanväriset pääkallot.

Jos lahjansaaja rakastaa leikitellä väreillä, unelmalahja löytyy Lancômelta. Audacity in London -jättipaletissa (75 e) on peräti 16 luomiväriä, joilla voi loihtia luomilleen niin arki- kuin juhlameikinkin. Tästä pro-tason paletista on iloa pitkään. Iso peili on loistava, koska siitä todellakin näkee eikä tarvitse tihruttaa yksi silmä kerrallaan, jos haluaa sitä käyttää meikkauksen apuna.

Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *