Meikkejä herkkikselle

Tuottaako meikkien valinta ongelmia, kun iho herkistelee meikkien ainesosille? Tässä vinkiksi kolme meikkisarjaa, joista herkkäihoiset ovat tykänneet. 

Jokaisen iho herkistelee tai on allerginen yksilöllisesti. Se mikä sopii yhdelle, ei sovi välttämättä toiselle. Yhteistä kaikille näille meikkisarjoille on, että ne ovat hoitavia, mineraalipohjaisia ja hajusteettomia.

Mineraalimeikit sopivat hyvin kaikille ihotyypeille herkistä rasvoittuviin. Niiden käyttöä kannattaa opetella, jotta lopputuloksesta tulee toivotunlainen. Meikkiä nimittäin tarvitaan erittäin vähän kerrallaan.

Idun

Idun Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, jota myydään apteekeissa. Perustuotteet, kuten puuterit, ovat sataprosenttisesti mineraaleja. Mineraaleista on karsittu pois nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Meikit eivät sisällä myöskään hajusteita tai säilöntäaineita rajaus-, kulmakyniä ja ripsiväriä lukuunottamatta. Sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita, kuten kuvan valoaheijastava meikkivoide ja huulipuna.

Jane Iredale

Jane Iredale perusti nimikkosarjansa vuonna 1994. Nykyisin sitä myydään 40 maassa, Suomessa noin 200:ssa kauneushoitolassa. Sarja on laaja, se sisältää puristepohjien lisäksi Ecocert-sertifioituja kasvosuihkeita, voidemaisia primereita, meikkivoiteita, kasvo- ja vartalovoiteita sekä meikinpuhdistusaineita. Kuvan suosikkibronzerin voi hankkia täyttöpakkauksessa, huulivoide sisältää myös 15 suojakertoimen. Sarjassa on myös kätevä mineraaliaurinkosuoja, jota tupsutellaan iholle pakkauksen päässä olevalla sienellä, suojakerroin on 30.

Jane Iredalin hoitavat mineraalimeikit sopivat myös esteettisten kauneushoitojen jälkeen, Ne peittävät hyvin hoitojen mahdollisesti aiheuttamia punoituksia tai mustelmia íhoa ärsyttämättä.

Bare Minerals

BareMinerals on amerikkalainen Leslie Blodgettin perustama sarja. Se on myös yksi Ruotsin suosituimmista meikkisarjoista, kertoi ruotsalainen kauneustoimittaja sarjan lehdistöinfossa toukokuussa. Tilaisuudessa esiteltiin sarjaan syksyllä tulevat puhdistusaineet ja naamiot. Muutaman testikokeilun jälkeen voin kertoa, että erittäin hyviä tuotteita on tulossa.

Sarjan mineraalimeikkeihin on kätevä tutustua strattipaketin avulla. Kokeile myös ihanan ohuita puutereita ja paljon väripigmenttejä sisältäviä luomivärejä. Sarjan tuotteita myyvät esimerkiksi Sokos, Emotion ja Kick’sit.

Sini

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *