Meikkileikki

Sopisiko pinkki huulipuna minulle? Entä miltä näyttäisin kissamaisien rajausten kanssa? Nyt me pääsemme kokeilemaan erilaisia meikkejä virtuaalisesti.

L’Oréalin uusi Makeup Genius -applikaation myötä voit kokeilla eri meikkitaitelijoiden suunnittelemia meikkejä tai voit olla itse oman elämäsi meikkitaiteilija.

Kokeilin tätä ohjelmaa. Onhan näitä virtuaalimeikkiohjelmia ollut ennenkin, mutta Genius-ohjelmassa skannaamani, ”meikkaamani” kasvot liikkuvat – näyttö toimii kuin peili. Ohjelma tunnistaa ilmeet. Se skannaa 64 pistettä kasvoista.

Osa valmiista meikeistä on aika rajuja. Testaisin myös ”meikkausta” yksittäisillä tuotteilla. Ennen kaikkea huulipunien kokeilu oli havainnollista.

Kun löydät mieleiset L’Oréal Paris -meikkituotteet, ohjelma kertoo tuotteiden nimet ja sävynumerot. Lisäksi voit tilata ne vaikka heti.

Koukuttava ohjelma.

Voit ladata ilmaiseksi iPhoneen tai tablettiin (http://lorealparis.fi/makeupgenius). Anroid-puhelimiin se tulee myöhemmin.

Kaisa

Kuvat

1: Tähdetkin ovat kokeilleet Makeup Genius -applikaatiota.

2: Enää meidän ei tarvitse kuvitella, mikä L’Oréal Paris -meikistä sopisi. Voimme kokeilla sävyjä virtuaalisesti.

3. Jos sinulla on iPhone tai iPad, lataa ohjelma ja kokeile.

Kommentit (2)
 1. Lady of The Mess
  12.6.2015, 15:46

  Kokeilin tätä eräs ilta kotona ja hauskaa oli – etenkin miehelläni;)

  1. Kaisa Virtanen
   12.6.2015, 16:58

   Hei Lady of The Mess, kyllä siinä hymy huulille tuli itsellenikin, kun testailin tätä. Toisaalta se on oivallinen apu huulipunan sävyn löytämisessä.
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *