Michael Monroen kainalossa

Kevään silmälasi- ja aurinkolasitrendeihin tutustuminen johdatteli Sinin Michael Monroen juttusille. Oman aurinkolasimallistonsa esittelyn lisäksi Michael lähetti myös teille terveisiä.

Sinusta on moneksi – on Synsam-optikkoketjun kevään mainoskampanjan johtava ajatus. Ja loistava sellainen onkin. Meitä rohkaistaan muuttamaan rohkeasti omaa ulkonäköä kehyksillä ja asusteilla. Infotilaisuudessa mallia näyttivät Saimi Hoyer, Mikko Leppilampi ja Michael Monroe, joka julkisti samalla oman aurinkolasimallistonsa.
Michaelin mallistossa on näyttäviä aurinkolaseja, jotka sopivat naisille ja miehille. Michaelin omat suosikit ovat kuvassa olevat siniset.

Juttelimme mallien kanssa kampanjan teemasta. He kaikki pitivät sitä erittäin onnistuneena. Hekin ovat kameleontteja, jotka tekevät niitä asioita, joita haluavat. Saimi on toiminut mallina, näyttelijänä, juontajana ja kirjailijana. Mikko näyttelee, ohjaa, kirjoittaa jne. Michael laulaa, tuomaroi Voicessa, hän on suunnitellut koruja ja nyt hänellä on aurinkolasimallisto.

Pääsin myös elämäni ensimmäistä kertaa Michaelin kanssa juttusille. Kyllä, hän on ihanan rento, ystävällinen ja niin eläväinen kuin telkkarista voi Voicestakin nähdä.
Naiselo 45+ -lukijoille Michael lähetti erityisterveiset: Kannattaa kokeilla rohkeasti hyvinkin erilaisia kehyksiä tai vaatteita. Pieni muutos ulkonäössä piristää kummasti etenkin näinä harmaina aikoina. Ikää ei muutoksissa tarvitse ajatella, oma hyvä olo on tärkeintä. Kun itselle tulee hyvä ja energinen mieli, siitä riittää jaettavaa muillekin. Negatiivisista kommenteista ei kannata välittää.

Postailen parin päivän päästä kehysmuodista ja stailaajien valintavinkeistä. Pysy kanavalla.

Sini
Kuvat Sini ja Synsam

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *