Naiselo 45+
Naiselo 45+

Mieleinen laitelahja

Uusi fööni tehottoman tilalle? Verenpaineen tarkkailuun nykyaikainen mittari? Joo, minä ainakin haluan sellaiset.

Kauneuden ja terveyden laitteet soveltuvat hyvin joululahjoiksi. Tässä joitakin täsmävinkkejä.

Tehoton ja painava fööni on amatööriföönaajan painajainen. Se ei innosta edes opettelemaan oikeaan föönaustekniikkaa, puhumattakaan, että kampauksesta tulisi aamukiireessä edes kohtuullinen. Kädet väsyvät ennen kuin hiukset ovat täysin kuivat.

Dyson mullisti aikoinaan pölynimurin. Nyt vuorossa on fööni. Perinteisesti hiustenkuivaajan moottori on laitteen yläosassa. Dyson Supersonicissa se on varressa, jonka ansiosta laitteen painopiste on perinteistä parempi. Laite hyödyntää nopeaa ja kohdistettua ilmavirtaa. Hiukset eivät voi takertua laitteeseen, koska ilma tulee ison reiän kautta. Föönipakkaukseen kuuluu kolme erilaista suutinta, jotka tarttuvat helposti magneetin avulla.

Pääsin kokeilemaan laitetta ja hurmaannuin heti. Hiukseni kuivuivat todella nopeasti, laitteen käytettävyys kiitettävä, ääni omaa fööniäni selvästi hiljaisempi ja laitteen keveys yllätti.

Dyson Supersonic -hiustenkuivaimen hinta jää karvan verran alle 400 euroa.

dyson

Kiharat ovat muotia. Ne syntyvät hellävaraisesti samettipintaisilla lämpörullilla. Remingtonin H5600-pakkauksen rullat ovat ionisoivia, joten ne eivät sähköistä hiuksia. Ne silottavat ja kiillottavat hiuksia.

20 rullaa sisältävä pakkaus maksaa alle 50 euroa.

Naiselliselle ladylle Remingtonin ionisoivat H5600-lämpörullat, jotka silottavat ja lisäävät hiusten kiiltoa, hintaryhmä alle 50 e.

Toinen vaihtoehto, jolla syntyy kivat kiharat, on perinteinen kiharrin. Remingtonilta löytyy ratkaisu tähänkin: tyylikäs Remington CI9132 PROluxe -kiharrin. Se lämpenee jopa 30 sekunnissa, joten aamun minuuttitaistelussa aikaa ei mene odotteluun. Kihartimen hinta on alle 70 euroa.

Naiselle, joka rakastaa kiharoita Remington CI9132 PROluxe -kiharrin, joka lämpenee 30 sekunnissa, hintaryhmä alle 70 e.

Siistit kulmakarvat ja karvattomat kainalot saadaan näppärästi Veet Sensitive Precision Beauty Styler -laitteella (alle 30 e). Hellävaraisuus ja nopeus ovat tämän vempeleen etuja – ja tietysti myös pieni koko ja lukuisat päävaihtoehdot, joiden ansiosta sillä pääsee myös hankaliin paikkoihin.

a-lahjat-laitteet-veet

Verenpainetauti on salakavala, koska et välttämättä tunne mitään outoa. Meidän kaikkien olisi syytä seurata paineitamme, jottei mahdollinen tauti pääse yllättämään. Minäkin olen seurannut verenpaineitani perinteisellä mittarille ja merkinnyt lukemat johonkin lappuseen. Arvatkaa, ovatko ne laput tallessa tai ainakaan mukana, kun menen vuosittaiseen tarkastukseen. Niinpä.

Tästä syystä olin enemmän kuin innoissani Qardio-verenpainemittarista. Se yhdistetään puhelimeen, johon arvot tallentuvat. Puhelinhan on aina mukana. Näin ollen myös mittaustulokset pysyvät tallessa ja mukana mahdollisten lääkärikäyntejä varten. Ihan ässälaite, ja hintakaan ei niin paha, alle 130 e. Mitäpä sitä ei olisi valmis maksamaan, kun on terveydestä kyse.

lahjat-laite-verenpaine

Herrahenkilöille

Ladattava partatrimmeri on matkustavalle miehelle mieleinen laite, koska silloin ulkomailla ei tarvitse miettiä pistokkeiden soveltuvuutta tai ottaa edes johtoa mukaan. Babyliss-partatrimmeri miehelle, joka haluaa laatua. Kääntyvä, kolmiteräinen ajopää helpottaa pääsyä vaikeisiin kohtiin, hintaryhmä 150 e. Lue myös partapostaus.

Ladattava Babyliss-partatrimmeri miehelle, joka haluaa laatua. Kääntyvä, kolmiteräinen ajopää helpottaa pääsyä vaikeisiin kohtiin, hintaryhmä 250 e.

Siistit hiukset kotikonstein. Jos taitoa on, kotiparturi säästää pitkän pennin, mutta se vaatii taidon lisäksi myös oikeat välineet. Remington HC5302 Precision Cut -hiustenleikkauslaite leikkaa todella tarkasti. Pakkauksessa on erilaisia kampaosia. Laite toimii verkkovirralla, mutta on myös ladattava, jolloin johto ei ole häiritsemässä työskentelyä. Pakkauksessa on myös pieni hygieniatrimmeri. Koko setin hinta on alle 60 e.

Remington HC5302 Precision Cut -hiustenleikkaussetti alle 60 e.

Kaisa

Lue myös lahjalaatikkovinkit

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *