Ministi matkaan

Työmatka lentokoneella käsimatkatavaroiden kanssa on pieni pakkaushaaste kosmetiikan osalta. Litran muovipussiin mahtuu niin vähän.

Olen itsekin kirjoittanut usein, kuinka pakata mahdollisimman vähän hygieniatuotteita reissuun. Kyllähän sitä yhdellä voiteella ja dödöllä lomalla pärjää muutaman päivän. Pesutarvikkeet saa hotellista ja paikan päältä voi ostaa lisää.

Työmatkalla on toisin. Ei ole aikaa ostoksille ja pitää näyttää huolitellulta aamusta iltaan. Kööpenhaminan helteiselle ja kiireiselle työmatkalle pakatessa tavaraa oli enemmän kuin muovipussiin mahtui. Piti vähentää. Osan nesteistä ja voiteista sain laitettua pieniin matkapurkkeihin, mutta esimerkiksi meikkivoiteen, primerin yms nestemäisten meikkien lotraaminen niihin oli hankalaa.

Antiperspiranttipakkauskin on iso, pienikokoista en ole löytänyt. Tosin jälkikäteen keksin, että voidemaisen antiperspirantin olisin saanut laitettua minipurkkiin.

Hiustuotteita löytyy matkakokoisina kiitettävästi. Paitsi suolasuihketta. Sellaiseen en ole vielä törmännyt. Jos sinä olet, vinkkaa minullekin.

Innostuimme Kaisan kanssa tutkimaan matkakokoisten kosmetiikkatuotteiden tarjontaa kaupoissa. Sephorassa oli hyvä valikoima kaikenlaista. Löysimme minikokoisen deodorantin, mutta ei antiperspiranttia. Mukaan lähti myös puuteripapereita ja hajuveden matkapullo, jonka voi täyttää helposti ja sottaamatta. Tarjolla oli myös pienikokoiset ripsiväri ja nestemäinen eyeliner.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *