Missä olet sininen luomiväri?

Sininen silmämeikki on in. Se kirkastaa katsetta ja piristää talven ruskeiden ja mustien jälkeen.

Mutta missä luuraa aikuiselle sopiva sininen luomiväri? Kiersin eilen Stockmannin tavaratalon meikkitiskit etsimässä sopivaa. Vaikka sanotaan, ettei meikeissä ole ikärajaa, niin mielestäni kyllä on. Kun luomi on ryppyinen ja lurpottaa ripsirajassa, tummat sävyt häivyttävät ja vaaleat korostavat lurpotusta. Sama juttu kimalteiden kanssa.

Matta tai maltillisen satiininen tummahko sininen olisi nyt paras.  Jos et malta luopua ruskeasta luomiväristä, tummansininen rajaus aivan ripsien tyvessä toimii myös hyvin. Kuulostaa simppeliltä, mutta eipä noita sinisiä meikkejä montaa löytynyt.

Koska kuvasin värit tavaratalossa kännykällä, niin antakaa anteeksi pienoinen pöly kuvissa.

Lumene

Lumenen paletissa on hyvä tumma sininen, mutta muut värit jäävät käyttämättä. Tiedän, sillä olen jo käyttänyt kahdesta paletista tumman napin loppuun. Olen jopa pyytänyt Lumenen tuotekehityksestä juuri tästä sinisestä yksittäisväriä. Eivät innostuneet.

Kynät

Rajaukseen löytyy täydelliset värit Sisleyltä, Estée Lauderilta ja Diorilta. Geelimäisin on Lauderin kynä, sitten Dior ja Sisley. Kaikki kestävät todella hyvin. Kokeilin kyniä siten, että tein rajauksen ja pehmensin jäljen usvaiseksi. Lisäksi paljon ripsiväriä, niin on kevyt kesämeikki valmis.

Sisleyllä on myös hieman vaaleampi ja kimaltavampi paksumpi kynä, joka toimii ja pysyy hyvin luomilla. Sitä voi käyttää myös pohjustuksena ja lisätä puuterimaista sinistä päälle.

BB

Paras sävy ja koostumus on tässä. Bobbi Brownin luomivärissä on paljon pigmenttiä, iso koko ja hintakin maltillinen, noin 25 e. Kynä on pehmeä, mutta kestävä. Näitä myy Stockmann Helsinki, löytyy myös lentokentältä ja maailmalta.

Vinkatkaapa, jos olette löytäneet hyviä tummia sinisiä.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *