Missä sosiaalisessa mediassa sinä luuraat?

Jippii, Naiselo45+ -blogi  täytti tässä kuussa kaksi vuotta. Täällä Eeva-lehden verkkosivuilla olemme olleet vuoden. Alammekin pikku hiljaa oppia, miten blogihommat toimivat. 

Eniten meillä on lukijoita tällä blogissa, mutta meidät löydät myös Facebookista (Naiselo45+) ja Instagramista (naiselo45). Oletko käynyt lukemassa juttujamme tai katsomassa kuviamme niissä?

2 vuotta 2

Jatkossakin olemme ainakin näillä kanavilla. Käykääpäs katselemassa, sillä postaamme niissä hieman eri asioita. Esimerkiksi järjestimme Facebookissa arvonnan, jossa palkintona oli Joico-hiustenhoitotuotteita. Saimme todella paljon vastauksia ja muitakin viestejä. Nyt kysymmekin teiltä: Onko helpompi osallistua kilpailuun blogin sivuilla vai Facebookissa?

Parhaillaan opettelemme videoiden tekemistä ja editointia. Toiveissa on, että saamme juttuja lisää  myös Youtube-kanavallemme.

Mitä somekanavia sinä seuraat ja mihin postaat? Entä jaatko postauksiamme ystävillesi? Jos et, voisitko ajatella jakavasi?

Jakaminen on sikäli tärkeää, että mitä enemmän lukijoita eri kanavillamme on, sen monipuolisemmin saamme vinkkejä mielenkiintoisista tapahtumista, tuotteista ja palveluista. Vinkattavaksi teille.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *