Miten tulin toimeen ilman tätä?

”Laittakaapa iPadinne tähän. Miltä nyt tuntuu, onko helpompi katsoa ruutua?” Näin lähestyi nuori, siisti mies kosmetiikka-alan tiedottajaa ja minua, kun istuimme kahvilassa katsomassa padiltä tulevia uutuuksia.

Kiinnostuimme puusta tehdystä telineestä, jossa tabletti oli tukevasti oikeassa kulmassa niin, että ruudulta näkyi teksti ilman niskan taivuttelua.

teline sivusta

Kuulimme nuorelta mieheltä, että hän kumppaneineen tekee näitä telineitä. Kysyimme, mistä tuotetta saa ostaa. ”Minulta”, kuului vastaus. Nuoret yrittäjät olivat vasta etsimässä jakelukumppaneita.

Tarkasteltuamme telinettä, työn laatua jne., totesimme haluavamme ostaa tällaiset. Me molemmat käytämme tablettejamme päivittäin. Minäkin luen aamun lehden sähköisenä näköislehtenä. Lisäksi käytän padiä työssä ja mökillä katson joskus leffoja.

Kiittelimme vuolaasti nuoren kundin aktiivisuutta ja ymmärrystä tarttua hetkeen.

Viime viikolla postilaatikosta sitten löytyi Calles Wood -tablettitelinetilaukseni. Näppärä tuote. Huoliteltu työ, riittävän painava, jotta tablettia voi pitää myös pystyssä ja kaunis puupinta viehättävät minua. Eikä hintakaan ole liian kallis, kun kyse on laadukkaasta käsityöstä: 40 euroa ja postimaksu 5,20 euroa.

Lisätietoja saat calleswood@gmail.com.

Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *