Naiselo 45+
Naiselo 45+

Näin föönaus onnistuu

Onko hiusten föönaaminen pakkopullaa, josta mieluusti laistat? Entäpä jos opettelisitkin homman kunnolla? Näin saat hiukset kuosiin heti pesun jälkeen ja muotoilu pysyy hyvin parikin päivää.

Katso Kevin Murphy -hiustenhoitosarjan kansainvälisen kouluttajan Juha-Matti Mannisen föönausvinkit.

Kun aloitat pyyhekuivien hiusten kuivatuksen (joihin olet jo laittanut muotoilutuotetta), laita täysi puhallus päälle ja suuntaa ilmavirta kaikkialle hiuksiin. Pöyhi samalla sormin tyveä, jotta tyvi kohoaa.

Kuivaa hiukset noin 80 prosenttisesti kuiviksi. Vasta sitten on muotoilun aika. Käytä apuna harjaa. Laita myös kuivaimeen kohdennussuutin. Mitä kuumemmalla lämpötilalla kuivaat, sen napakamman muotoilun saat.

Aloita harjan kanssa muotoilu niskasta. Jos hiukset ovat pidemmät, jaa ne osioihin ja kiinnitä osiot klipsillä, jotta ne eivät ole harjan ja föönin edessä. Laita harja suortuvan alapuolelle ja kierrä suortuvat harjan ympärille. Jos haluat tyveen nostetta, pingota harjaa hieman vastapäivään, kuten videolla näkyy.

Suuntaa puhallus ensin hiusten tyveen ja vasta sitten latvoihin. Kun puhallus on tyvestä latvoihin, hiuksen pinta sulkeutuu ja hius näyttää kiiltävältä.

Sini

Kommentit (3)

 1. Nataly

  ei ole ikinä oikeasti föönänyt

  • kaisa

   Hei Nataly, mielenkiintoista, ettet ole koskaan föönannut. Se on ilmeisesti aika harvinaista, ellei hiuksesi ole pitkät.
   -Kaisa

 2. customer writer agencies of the rated quality

  I guess thatit will be good for me to watch the videos like that. tha shows our personality through the way we look.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *