Naisellista nahkaa

Nahkahameet ja -jakut ovat olleet muodin kärkeä monta sesonkia – eikä suosio vieläkään laannu.

Nahkavaate voi olla pitkäikäinen ystävä, jos huollat sitä oikein. Osta vaate suhteellisen napakkana, koska nahka venyy käytössä. Älä kuitenkaan liioittele. Mikä on kamalampaa kuin liian pieneen nahka-asuun sulloutunut ihminen?

Yleensä nahkahame on kapeahko, jolloin se korostaa naisellista vartaloa. Jos nahkaan on yhdistetty napakkaa jerseytä, hinta laskee ja kapealinjaisuus korostuu. Uutta ovat kellohelmaiset hameet. Yhdistä nahkahamoseen laskeutuva paitapusero tai pehmeä neule.

Lyhyt, niukka nahkamekko on parhaimmillaan supernaisellinen ja huonommillaan mauton. Sorjasäärinen näyttää tällaisessa mekossa upealta. Jos rohkeus pettää, yhdistä lyhyeen mekkoon kapeat housut.

Nahkajakuissa on nyt laaja valikoima: motoristityylistä naiselliseen.

Joko sinä olet ostanut nahkajakun tai -hameen? Minä ostin tänä syksynä kaksi nahkahametta sen aikaisemmin hankitun seuraksi. Lisäksi kaapissani on neljä nahkatakkia. Riittäisivätkö nämä?

Kaisa

Kuvat vasemmalta

A.Friend

Designers Remix

Designers Remix

A.Friend

Ivan Grundahl

Kommentit (3)
 1. Nahka on materiaalina ihana! Mutta juuri kuten sanoit, väärin yhdistettynä voi olla helposti mauton ja oikein yhdistettynä tosi chic!
  Bikertakki on hankittuna samaten (keino-)nahkahousut, hametta tekis mieli, mutta sen yhdistäminen on jotenkin haasteellisin juttu. Nahkamekko olisi ihana, mutta en halua siitä mitään kovin naisellista, vaan enemmänkin rock-version. Oui-merkillä sokoksella oli tosi kaunis mekko, pehmeä ja kauniisti leikattu, mutta jäin vielä pohtimaan sen käyttöä…

  1. Kaisa Virtanen
   19.10.2014, 13:41

   Hei Mapsi, kiitti kommentistasi.

   Aika jännä, että koet nahkahameen yhdistämisen haasteellliseksi. Minusta se on taas helpoin nahkavaate yhdistettäväksi. Neuleen kanssa siitä saa rennon työasun. Kangaspuseron kanssa hieman ”virallisemman”. Kapealinjainen nahkahame on supernaisellinen. Kokeile. Suosittelen.

   Nahkamekko on myös kiva vaate. Nahkahameita olen ostanut parin vuoden aikana kolme, samoin nahkajakkuja, mutta nahkainen mekko on vielä ostamatta. Ja nahkahousuja en ostakaan, en edes harkitse.
   -Kaisa

 2. Pehmeä nappanahka on ihanaa ja sexyä,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *