Naiselo 45+
Naiselo 45+

Naiselo = naisten ilo

Noin vuosi sitten keskustelimme kollegani Sini Kesäsen kanssa blogeista ja lehdistä. Keskustelu oli sellaista small talkia, ei mitään kovin systemaattista. Siitä jäi kuitenkin ajatus kytemään.

Suurin osa Suomen noin 60.000 blogista on suunnattu nuorisolle tai nuorille aikuisille. Yllättävän harvassa käsitellään keski-ikäisen naisen elämää. Samaan aikaan monet lehdet ovat skarpanneet kohderyhmiään – eikä aikuiseen ikään ehtineille naisille ole niin paljon tarjontaa kuin voisi kuvitella.

Monta kertaa ystävien kanssa keskustellessa yli nelikymppiset, viiskymppisistä puhumattakaan kokevat olevansa ”auringonlaskun ryhmää”.

Eihän se nyt näin voi olla! 45 vuotta täyttäneet naiset ovat upeita. Heillä on tietoa ja taitoa.

Mutkien ja vastoinkäymisten jälkeen olemme nyt tässä: Naiselo 45+ -blogi on syntynyt. Kesän aikana olemme kuvanneet, kuvauttaneet, hioneet ja vielä kerran hioneet.

Suurena apunamme ovat olleet valokuvaaja Sanna Liimatainen, joka on käsikirjoittanut, kuvannut, leikannut ja tehnyt musiikin videoon ja graafikko Johanna Helin, joka on suunnitellut toiveittemme pohjalta blogin pohjan ja joka koulutti meitä tekniikassa – hermoja menettämättä.

Naiselo 45+ on tarkoitettu 45+ -ikäisille naisille. Aihealueitamme ovat lifestyleen liittyvät: muoti, kauneus, hyvä olo, terveys, liikunta ja matkat.

Koska me molemmat olemme toimittajia, tartumme aiheisiin ammattilaisen otteella. Meille toimittajina jää paljon aineistoa, jotka eivät mahdu lehtijuttuihin. Tätä tietoa voimme jakaa blogin kautta. Blogissamme olevat kosmetiikat olemme saaneet maahantuojilta testikäyttöön.

Yritämme välttää ryppyotsaisuutta. Teemme blogia pilke silmässä, haasteellisena harrastuksena.

Toivottavasti viihdyt kanssamme. Ole yhteydessä. Lähetä kommentteja, vinkkejä, toiveita jne.

Sini ja Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.