Naiselo 45+
Naiselo 45+

Nappaa Outin Brouxin ostosvinkit

Jos aiot ostaa uusia meikkejä tai ihonhoitotuotteita, käypä heti katsastamassa tämän viikon ajan olevan Sokoksen ja Emotionin Kutsu kauneuteen -tapahtuman tarjonta.

Piipahdin itse tänään Helsingin Sokoksella. Osastoilla oli hulinaa: asiakkaita, meikkaajia ja ihonhoidon asiantuntijoita. Nappasin heti kiinni tapahtumaa juontamassa olleen Outi Brouxin helmasta. Tuhkimotarinoista ja upeista meikki-, hius- ja muotistailauksistakin tuttu Outi on alan kävelevä tietopankki. Hän jos kuka tuntee tuotteet ja myös aikuisen ihon.

Kiersimme yhdessä katsastamassa aikuiselle sopivia tarjouksia. Sensai Smoothing Water Makeup Base -meikinpohjustusvesi on must ennen meikkiä. Jos haluat heti pulleamman näköiset huulet, kokeile Diorin Addict Lip Maximizeria. YSL:n Le Teinte Touche Éclat -meikkivoide ja Volume Effect Faux Cils -ripsiväri saivat myös kehuja, samoin Lancôme Visionnaire -seerumi.

Ihonpuhdistuksen yhteinen suosikkimme on Shiseidon puhdistusöljy, joka toimii yhtä hyvin Outin sekaiholla kuin minun kuivalla. Cliniquen putsareista on tarjouksessa jättikoot edullisesti. Nyt on myös hyvä aika kuoria iho, Outi muistutti ja vinkkasi kokeilemaan Philosophy Microdelivery Peel Kit:n kaksivaiheista kuorintaa.
Outi kehaisi myös Lumenen ja Madaran kasvoöljyjä sekä muistutti sisäisestä kauneudenhoidosta. Hyviä kokemuksia hänellä on Voimaruoan tuotteista ja Vivanian kapseleista.

Tapahtuman ajan myymälöissä on alan huippumeikkaajia. Istahda rohkeasti meikkituoliin ja anna meikkaajalle vapaat kädet loihtia syksyn tyyli kasvoillesi. Uskalla uudistua edes hieman.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *