Näppärä heijastin

Nerokkaat asiat ovat yleensä hyvinkin yksinkertaisia. Kuten kuvien heijastimet.

Sain ystävältä pikkujoululahjaksi nuo isommat pyöreät heijastimet. Ne kiinnitetään takaosan neulalla. Pienemmät pyöryläiset ovat heijastavalla kankaalla päällystettyjä nappeja. Ne voi ommella kiinni vaatteeseen napin tavoin tai kiinnittää mukana olevilla hakaneuloilla.

Selvitin, että heijastimia myy Helsingissä Hakaniemen hallin toisessa kerroksessa oleva Lahjaduo. Käväisin ostamassa heijastimia pari settiä lisää. Etenkin nuo napit tuntuvat käteviltä.

Kiertelin samalla hallissa. Yläkerta on tulvillaan lahjatavaraa, ihania kortteja, käsityöläisten tekemiä koruja, vanhoja astioita ja muuta kiinnostavaa Marimekon myymälän lisäksi. Käyntipäivänä yläkerrassa oli myös Stadin ammattiopiston pop up -kauppa, jossa nuoret opiskelijat myivät puutöitään. Tulevat kuulema vielä ennen joulua.

Alakerta on herkuttelijan keidas. Hyvät valikoimat lihaa, kalaa, juustoja ja muita herkkuja. Voipa sieltä tilata vaikka koko joulun ruuat etukäteen. Olin jo unohtanut hallin ihanuuden. Outoa, sillä Hakaniemen halli oli perheemme lähikauppa lapsuudessani.

Käykää halleissa ja toreilla. Hyvien ostosten lisäksi siellä tulee hyvä mieli.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *