Nyt ei kainostella, vaan laitetaan glitteriä kynsiin

Olin välipäivinä hieman remppahommissa ja kynnethän siinä menivät. Silti aion antaa kynsieni loistaa uudenvuoden aattona, sillä tiedän, että kimallus hämää kynsien lyhyyden. Älä siis aristele, vaikkeivat kyntesi olisikaan 10+ -tasoa.  Parempi nimittäin kunnon överit kuin turha kainostelu.

Kokeilin kerrostaa eri lakkoja. Ehdoton suosikkini on musta tai ruusukultainen värilakka, jonka päälle laitan karkeajakoisen glitterlakan.  Lakat nimettömässä ja keskisormessa.

 

Muutama pieni niksi kimaltavissa lakoissa on. Levitä puhtaille kynsille ensin aluslakkaa, sitten joko pelkkä glitterilakka tai ensin värilakkaa ja päälle kunnon kimallusta. Joko koko kynnelle tai vaikkapa vain päihin. Viimeistele kirkkaalla päällyslakalla. Se auttaa etenkin karkeajakoisia hileitä pysymään paremmin.

Kimalteisen lakan poistaminen tavallisella lakanpoistoaineella on hieman haasteellista. Suosittelen glitterlakan poistoainetta tai kokeile poiskuorittavaa kimallelakkaa. Sellainen löytyy ainakin Essenceltä, jota myydään marketeissa. Hintaa lakalla on vain muutama euro.

Kun poistat hilelakkaa, anna lakanpoistoaineella kostutetun vanulapun vaikuttaa hetki kynnen päällä ennen kuin aloitat pyyhkimisen. Pieni muhimisaika helpottaa lakan irtoamista.

Lakat Essence, Essie, Isadora ja Mavala. Isadoran lakassa vasemmalla näkyy eri värejä sen mukaan miten valo osuu. Samantyyppistä kimallusta on keskellä olevassa Essencen lakassa. Muissa lakoissa on maltillisempi hohde.

 

Kimalteista ja hohdokasta vuodenvaihdetta ja nähdään taas ensi vuonna.

Sini

Kuvan lakat saatu pr-näytteinä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *