Nyt meikataan munalla

Juuri kun opimme meikkaamaan sormin tai meikkisiveltimellä, maailmalla vannotaan munanmuotoisen meikkisienen nimiin.

Kyseessä on Beautyblender-meikkisieni, jonka materiaali ja muoto saavat meikin levittymään huntumaisen ohuelti ja tarkasti ilman rajoja. Sienen suipolla päällä saa meikin pyöräytettyä kätevästi nenänpieliin ja silmäkulmien sisäosiin. Pyöreämpi alaosa sopii poskille ja otsaan.

Kokeilimme Kaisan kanssa sientä ja kyllähän se toimii. Kastele sieni ensin hyvin, jolloin sieni laajenee tuplasti. Purista ylimääräinen vesi pois. Lorauta meikkivoidetta kämmenselkään ja paina sitä siitä sieneen. Meikkivoide jää sienen pintaan, eikä imeydy sieneen. Sitten vain painelet sientä kevyesti iholle. Lopputulos on yllättävän kevyt ja luonnollinen aikuisellakin iholla.
Kostuteulla sienellä painelu sopii hyvin myös kutisevaihoiselle atoopikolle. Painelu tuntuu rauhoittavalta, eikä ihoa tarvitse hangata.

No, pitihän meidän kokeilla sientä myös kuivana. Älä sinä tee niin. Sieni imaisi meikkivoidetta rutkasti ja levitti sitä ihollekin paksuksi kököksi.

Iso meikkisieni maksaa 19,90 euroa, pieni korostus- ja varjostusvärien levitykseen sopiva 16,50 euroa. Pese sieni jokaisen käytön jälkeen joko Marseille-saippualla tai Beautycleanser Solid -puhdistusaineella, 16,50 euroa.

Sieni on myynnissä Stockmannilla, Sokoksissa, Emotioneissa ja kampaamoissa.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *