O, V vai poolo?

Kaikki pääntiet eivät sovi jokaiselle. Rintava näyttää entistä uhkeammalta tai jopa suhteettomalta sellaisessa pääntiessä, joka on hyvä pienirintaiselle.

Jos pienirintainen ei halua korostaa rintojensa pienuutta, hän valitsee suhteellisen pienen pääntien. Pienet O-pääntiet, jopa solisluun kohdalle jäävät, toimivat A-kuppisella naisella, mutta ovat ahdistavan pienet D-kuppisella.

Pienirintainen voi sonnustautua pooloihin ja kilpikonnakauluksisiin, joissa uhkea näyttäisi siltä kuin puseron alle olisi kätketty puhalletut ilmapallot.

Syvä V-pääntie saa uhkean rintavarustuksen näyttämään maltillisemmalta, mutta A-kuppisen rinnat olisivat sellaisen ansiosta lähes olemattomat. Pienirintainen näyttää hyvältä, jos V-aukon kärki jää suhteellisen ylös.

Syvä U pukee rintavaa, mutta pienirintaisen liivit todennäköisesti vilkkuisivat, eivätkä rinnatkaan saisi tarvittavaa buustia.

Katso kuvia: sama pusero on puettu sekä  D-kuppiselle että A-kuppiselle naiselle.

Kaisa 

Kuvat

1. Syvä V saa D-kuppisen naisen rinnat näyttämään sopusuhtaisilta.

2. Pieni O on omiaan A-kuppiselle.

3. Syvä U ulottuu pienirintaisella liian alas, jolloin hänen rintaliivinsä kuppien yläosat vilkkuvat alta ja rinnatkin näyttävät entistä piennemmiltä.

4. Syvä V-pääntie saa A-kuppisen rinnat näyttämään minimaalisen pieniltä.

5. Syvä U näyttää hyvältä rintavalla.

6. Pieni O ei imartele rintavaa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *