Naiselo 45+
Naiselo 45+

Olipa päivä!

Naiselon Onnistu valokuvissa -lukijapäivä on takana. Olemme vieläkin hämmentyneinä, iloisia ja lähes liikuttuneita saamastamme palautteesta.

Kaikki ilmoittautuneet lukijamme tulivat paikalle iloisina ja odottaen mitä mahtaakaan päivästä tulla. Ja tulihan sitä: ohjeita, ideoita, kullanarvoisia neuvoja, uusia tuttavuuksia ja hyvää oloa.

Monta tahoa mahdollisti onnistuneen tilaisuuden. Raili Hulkkonen ja Satu Arvo loihtivat kuvausmeikit Sisleyn laatutuotteilla. Pirjo Honkanen ja Anu Rokkanen takasivat, että kampaukset olivat edustuskunnossa Label.m-tuotteilla ja Remingtonin laitteilla.

Timo Andersson ja Assi Nikander tarkistivat näöt ja auttoivat kehysten valinnassa.

Kaisa opasti vartalonmittasuhdeasioissa. Lopuksi Sakari Majantie otti jokaisesta ammattitason kuvan ja opasti kuinka kunkin kannattaa kuvassa poseerata. Huikea tiimi.

Railin aarteidenkaapista löytyi itse tehty iskelmävihko. Se innosti Kainon laulamaan meille pienet iskelmät, johon moni muukin liittyi. Hulvatonta menoa.

Osallistujat pääsivät maistelemaan André Delorme Crémant de Bourgogne -kuohuvaa, hedelmäsosetta ja -mehua sisältäviä Bonaqua-juomia, , Vaasan pikkupuusteja ja Ruispala Ohut Herkku -leipiä ja uuden uutukaisia Kariniemen Kananpojan KanaSet -filepaloja ja renkaita dippeineen.

Päivä oli huikea. Kiitos kaikille osallistuneille. Toiveidenne mukaan suunnittelemme jo uutta. Seuraattehan blogia. Päivän aikana opittuja niksejä tulee tänne blogiin, kunhan ehdimme ne kirjoittaa.

Kaisa ja Sini

Kommentit (8)

 1. Siru

  Kiitos vielä aivan mahtavasta päivästä. Uudet silmälasitkin on tilauksessa. Koskas on seuraava tapahtuma?
  Siru

  • kaisa

   Hei Siru, kiitos kauniista sanoistasi. Oli hienoa, että osallistuit tilaisuuteen – ja vielä löysit kauniit kehyksetkin.

   Alamme suunnitella seuraavaa lukijatilaisuutta lähiaikoina. Seuraa siis blogia.
   -Kaisa

 2. Helena Nuutinen

  Kiitos todella mukavasta päivästä,saimme nauttia iloisesta seurasta ja hyvät neuvot mukaan kotiin lahjojen kera. Mummelit Lahdesta

  • kaisa

   Hei Helena, kiitos kauniista sanoistasi. Oli todella kiva, että tulitte Lahdesta tähän tilaisuuteen.
   -Kaisa

 3. Kaino

  Kiitos upeasta ja mahtavasta päivästä, niin piristävä ja innostava.

  • kaisa

   Hei Kaino, kiitos kommentistasi. Hienoa, että olit mukana luomassa tunnelmaa.
   -Kaisa

 4. Arja

  Aivan mahtava päivä, tuhannet kiitokset! Sisleyn huulipuna superhyvä, otin heti käyttöön. Hienoa päästä huippuammattilaisten käsittelyyn! Odotan innolla jatkoa:)

  • kaisa

   Hei Arja, kiitos kauniista sanoistasi. Oli hienoa, että olit mukana luomassa hienoa tunnelmaa.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *