Öljybuumi leviää nyt huulille

Älkääpäs päästäkö huulia kuivumaan keväthangilla. Jos huulirasvat eivät innosta, apua saattaa löytyä huuliöljystä. 

Huuliöljyt lupaavat kosteuttaa ja hoitaa huulia sekä antaa niille ”ripauksen eleganssia”. Kokeilin. Paikkansa pitää tuo lupaus. Tuotteita voi käyttää yksinään tai punien päällä. Huulet näyttävät pullemmilta, jos levität öljyä vain huulten keskiosaan.

Olen päässyt kokeilemaan kahta erilaista tuotetta. Lancôme Juicy Shaker -huuliöljy ravistellaan ennen käyttöä, jotta väripigmentit ja neljä öljyä sekoittuvat. Väri levitetään huulille korkin sienimäisellä applikaattorilla. Tuntui alkuun hassulta, mutta toimii. Tuotetta voi kerrostaa huulilla, jolloin väristä tulee voimakkaampi.

Lumene Arctic Glow -huuliöljy näyttää ja tuntuukin miellyttävältä huulikiillolta. Vadelmansiemenöljyä sisältävässä huuliöljyssä väriä on mukana vain aavistus. Se kuitenkin riittää huolittelemaan huulet hoidetun näköisiksi. Kosteuttava vaikutus säilyy pitkään viimassakin.

Öljyjä on tulossa muillekin merkeille. Lancôme on jo kaupoissa, Lumene tulee lähipäivinä.

Kannattaa kokeilla!

Sini

Kommentit (2)
 1. Moi Kaisa!
  Mahtaako ne lähteä karkaamaan huulten rajojen yli, kun ovat ohutta ainetta?
  Kiinnostaa kyllä kokeilla, vaikka onkin epäilyni.
  Terkut Tiukulta

  1. Kaisa Virtanen
   1.3.2016, 11:26

   Hei Tiuku, aine on ohutta, joten ainahan on mahdollista, että se nousee huulten yläpuolelle. Minulla ei niin ole tapahtunut.
   Jos huulten ympärillä on paljon ”vekkejä”, kannattaa rajata ja laittaa huulipunaa ja sitten vasta tätä huuliöljyä – ja silloinkin kohtuullinen määrä. Ja tietysti silloin on hyvä valita suhteellisen neutraali väri. Kokeile, Tiuku ja kerro kokemuksistasi.
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *