Naiselo 45+
Naiselo 45+

Onnea Aava

Perjantain uutisvirrasta pongahti silmiini lause: World Luxury Hotel Awards 2016 Winner – Aava Resort & Spa. Mutta sehän on suomalaisten Kati Häkkisen ja Atte Savisalon hotelli, joka on saanut matkailualan Oscarin!

Owners 2

Kahdeksan vuotta sitten Mikkelin seudulta lähtöisin olevat Kati Häkkinen ja Atte Savisalo rantautuivat reppureissullaan Thaimaan Khanomiin.

Nadan Beach 2

Ylellisen hiljainen ranta ja kristallin kirkas vesi hurmasivat. Tänne olisi ihanaa perustaa hotelli, he haaveilivat.

Avertti

Pariskunta toteutti haaveensa ja rakensi Aava Resort & Spa -hotellin. Hotellin arkkitehtuuri on maailmalla tunnetun ja palkitun Vertti Kiven käsialaa.

Miten hotelli pärjää vahvasti kilpaillulla alalla, kysyin Katilta kuultuani palkinnosta.

”Meillä on muutama ylitse muiden nouseva vahvuus. Ensimmäinen on sijainti. Kun aloimme rakentamaan Aavaa, meille naureskeltiin, miksi haluamme rakentaa hotellin keskelle ei mitään, tai turistikohteen ulkopuolelle. Miksi emme rakenna Samuille tai Phuketiin?

Arantsu

Me uskoimme, että autenttinen kohde, kuten Khanom, johon kuitenkin on helpot kulkuyhteydet, on se, jota kokeneemmat matkailijat haluavat. Kaikki eivät innostu täyteen rakennetuista rannoista ja neonvaloista. Khanom on edelleen luonnon kaunis kohde, kaukana kaikesta massaturismin mukanaan tuomasta ”pahasta”.

Toinen vahvuutemme on laatu, jota ei ole hinnalla pilattu. Olemme boutiquehotelli, jossa on kaikki palvelut laadusta ja rentoudesta tinkimättä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmas vahvuutemme on henkilökunta. Olemme onnistuneet luomaan jotain erityistä henkilökuntamme kanssa, ja keskinäinen arvostus huokuu asiakkaisiin. Työntekijämme saavat mieletöntä asiakaspalautetta.

Neljäntenä varmaan voi mainita sinnikkään työn. Helppoa tämä ei meille omistajille ole ollut, mutta olemme jaksaneet uskoa itseemme ja Aavaan.”

Longtail

Kati toivoo, että palkinto poikii kansainvälistä medianäkyvyyttä, artikkeleita alan lehtiin ja sitä kautta lisämyyntiä.

”Tämä myös velvoittaa, joudumme entistä enemmän kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin.”

Mitä palkinto merkitsee henkilökohtaisesti sinulle ja Atelle?

”Tämä on meille hienoin saavutus tähän mennessä. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan, ja on kiitos nukkumattomista öistä ja tyhjästä pankkitilistä.”

Sini

Kuvat Aava Resort & Spa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *