Naiselo 45+
Naiselo 45+

Onnittelut Railille – meikkivinkki sinulle

Meikkitaiteilija ja Mummomafia-tähti Raili Hulkkonen viettää tänään 69-vuotissynttäreitä! Tapasimme Railin aamulla, onnittelimme ja tietenkin utelimme häneltä teille rakkaat lukijat ajankohtaisimman meikkivinkin.

Aamumme alkoi tutustumalla Sisley-kosmetiikkasarjan kevään uutuusmeikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin. Niitä katsastamassa oli myös iki-ihana Raili Hulkkonen, jonka puoleen Kaisan kanssa usein käännymme, kun kaipaamme aikuisen naisen meikkiasiantuntijaa.
Raililta ei vauhti hyydy, eikä hän eläkkeelle ehdi. Kun kysyin asiasta, Raili tapansa mukaan huokaili, josko saisi lauantait pidettyä vapaana tänä keväänä. Syksyllä ei onnistunut.

Railin vinkki: Meikkivoide on ihan must, sitä ilman ei pitäisi nenäänsä ulos pistää. Meikkivoide hoitaa, kosteuttaa, tasoittaa ihon väriä, peittää punoitusta ja suojaa ihoa myös viimalta.
Ajattele, yhdellä levityksellä saa noin paljon kaikkea hyvää iholle. Miksi naiset eivät usko? Kannattaa vaikka kokeilla toiselle puolelle kasvoja ja tutkia onko eroa.
Mikä olisi hyvä ostos?
-Aikuisen iholle sopii parhaiten mahdollisimman ohut voide, jota myös levitetään ohuelti. YSL Touche Eclat, Estée Lauder Perfectionist, Sisley Tinted Moisturizer ja juuri tullut Lumene Nude Perfection Fluid Foundation tulevat nyt ensiksi mieleen, Raili vinkkaa.

Sini
Kuva Kaisa

Kommentit (4)

 1. Tepa

  Vau, upea nainen! Onnea Railille!

  • Kaisa Virtanen

   Hei Tepa, Raili on upea ja ikinuori.
   -Kaisa

 2. Lady of The Mess

  Raili on kyllä upea – ja tekee upeaa jälkeä!
  Pitäisi ottaa opiksi, vaan kun olen laiska ja tyydyn BB-voiteeseen. Ja jälki on kyllä sitten sen mukainen;)

  • Kaisa Virtanen

   Hei Lady of The Mess, Raili on ihan huikea.
   Eihän BB-voide huono vaihtoehto ole, ei lainkaan.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *