Osallistu sinäkin kampaajien hyväntekeväisyystapahtumaan

Kampaajat tekevät Hiuksilla hyvää ympäri Suomea 10.–11.2.2017.   Tällöin ryhmä ammattikampaajia leikkaa hiuksia 24 tuntia. Asiakkaat lahjoittavat hiustenleikkaukseen varatun summan hyväntekeväisyyteen.

Lahjoitusten kohde on Ensi- ja turvakotien liitto, joka kohdistaa varat naisten ja lasten turvakodeille.

Kampanjan alulle panijana ja idean isänä toimii nokialainen yrittäjä ja parturi-kampaaja Late Zlatan, jolle myönnettiin vuosi sitten tehdystä tempauksestaan Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis Teko -tunnustus.

 

late
Late Zlatania haastattelee Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo Pinni-lehdestä, mukana myös Saara Ritvos Elle-lehdestä.

”Tein viime vuonna omassa liikkeessäni yksin vastaavan tempauksen, jossa leikkasin vuorokauden ajan hiuksia vastineeksi lahjoituksesta lastensairaalaan. Potti oli hyvä ja vastaanotto oli upea, joten tänä vuonna halusin enemmän. Nyt sain houkuteltua mukaan kymmenen kampaajaa, jotka tulevat mukaan tekemään leikkauksia Helsinkiin,” kertoo Late Hervannan Parturi-kampaamosta.

Kampanjan päätapahtuma on Helsingin keskustassa kauneus- ja hyvinvointituotteisiin keskittyvän IdHair Finland Oy:n tiloissa.  Siellä 10 parturi-kampaajaa leikkaa hiuksia veloituksetta perjantaina 10. helmikuuta ympäri vuorokauden.

Helsingin tilaisuuden lisäksi useampi suomalainen ottaa tahollaan osaa tempaukseen lahjoittamalla haluamansa osan päivän tuotosta kokonaispottiin. Kampanjaan on saatu mukaan myös eri alojen ammattilaisia vastaamaan omalta osaltaan tapahtuman toteutumisesta.

Hyvää hiuksilla -kampanjan suojelijana toimii laulaja Mira Luoti. 

”Mielestäni on tärkeää, että on olemassa ensi- ja turvakotien kaltaisia, matalan kynnyksen paikkoja, joissa vaikeissa ja turvattomissa oloissa elävät lapset ja perheet voivat saada helposti apua. Ensi- ja turvakotien kodinomaisuus ja sydämelliset ihmiset luovat turvalliset puitteet, joiden uskon auttavan hädässä olevia ihmisiä arkielämässä selviytymisessä”, kertoo Mira Luoti.

Hiuksilla hyvää2

Ajanvaraukset hiustenleikkaukseen sekä kampanjassa mukana olevat kampaamot löytyvät täältä. Sivulla on myös ohjeet maksutavasta. Maksu suositellaan hoidettavan etukäteen. Kampaamotyöt maksavat 45 euroa/45 minuuttia, parturityöt 30 euroa/30 minuuttia.

Jos et pääse kampaamoon, voit lahjoittaa kampanjaan suoraankin edellä olevan linkin ohjeiden mukaan.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *