Naiselo 45+
Naiselo 45+

Paitapuseron paluu

Lukuisten neule- ja trikoopuserovuosien jälkeen paitapusero palaa muotiin.

Paitapusero tuo pukeutumiseen ripauksen 80- ja 90-lukujen henkeä. Silloinhan me kaikki sonnustauduimme paitiksiin.

On mielenkiintoista nähdä, miten me naiset otamme vastaan paitapuseron. Olemmeko jo vieraantuneet silittämisestä? Haluammeko päästä helpolla ja pukea neuleen tai trikoon päälle, silittämättä (minä silitän myös trikoovaatteet, aina).

Toisaalta en oikein usko, että peltimäisen jäykästä puuvillakankaasta tehty paitis saa suurtakaan suosiota. Minäkin suosin vain notkeasta ja laskeutuvasta kankaasta tehtyjä paitiksia. Ne soveltuvat hyvin myös jakkujen ja neuletakkien alle.

Paitis tuntuu nyt jotenkin kivalta ja jopa uudelta, on jotenkin puetumpi olo kuin trikoossa ja neuleessa. Ainakin minusta. Nyt, kun säätkin ovat lämmenneet, jopa minä tarkenen niissä.

Jotta voisit iloita paidastasi pitkään, suihkuta ainakin kainaloihin, kauluksien sisäpuolelle ja mansetteihin molemmin puolin tekstiilisuojaa.

Joko sinä olet ostanut paitiksia ja millaisia sinä suosit?

Kaisa 

PS. Oletko muistanut osallistua kilpailuumme, jonka palkintoja on Dr. Hauschkan -paketti?

Kommentit (2)

 1. Pike Holmström

  Minulla on jo useita paitiksia. Yhdessä esim. on trikoota body, joten se on tosi mukava päällä. Suosin muutenkin kevyistä joustavista kankaista tehtyjä paitiksia. Valkoinen on no 1. mutta sini-valkoraitakin on kiva. Silittäminen on ihan helppoa – tuntee, että oikeasti tekee jotain – hiukan nostalgista. Paitikset ovat mukavia neuleiden ja neuletakkien alla – on puettu olo

  • Kaisa Virtanen

   Hei Pike, kiitos kommentistasi.

   Paitis, tuo klassikkojen klassikko, on pitkästä aikaa mukana lisä pukeutumiseen. Eikä se silittäminenkään vie paljon aikaa, varsinkin jos laatu on hyvä.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *