Päivitystä tyyliin

Otetaan kolme innostunutta muuttujaa, kolme kouluttajakampaajaa, kolme meikkaajaa ja yksi Kaisa. Mitä saadaan lopputulokseksi? Sen näet uusimmasta Kodin Kuvalehden muuttumisleikistä.

Lukuisten muuttujahakijoiden joukosta poimimme toimituspäällikkö Sannan kanssa kolme erilaista, eri puolilta Suomea olevaa naista elokuiseen muuttumiseen. Muuttujat saivat odotella h-hetkeä reilun kuukauden, sillä soitin heille jo kesäkuussa tästä ilouutisesta.

Ilmassa oli pientä jännitystä, kun muuttumisleikki alkoi. Kiersimme kuvaaja Piian kanssa kolmessa kampaamossa Piian ottaessa ennen-kuvat, minä luomassa henkeä. Jokaisella oli tahtotila muuttumiseen. Jollakin ei ehkä niin suurta halua luopua kutrien pituudesta, mutta siitäkin päästiin nopeasti yksimielisyyteen, kun perustelut olivat hyvät.

Nelikymppinen Anne Makkonen oli aivan innoissaan uusista, selvästi lyhyemmistä hiuksista, joissa on ruskeaa ja syvää punaista. Jenni Ruposen toteuttaman hiusmuutoksen myötä Annesta tuli kansainvälinen, itsenäinen nainen – hyvästit jätettiin muodottomille kutreille. Meikkaaja Muru Ritalan antamat meikkivinkit tulivat tarpeeseen – ainakin Annen mielestä.

Iloinen, vantaalainen Tarja Laamanen sai mielestään luksuskohtelun: Markku Ruotsalaisen värjäyksen, Antero Lahtisen leikkauksen ja sitten vielä bonus: Raili Hulkkosen meikin. Tarja oli ihan täpinöissä, kun selvisi, että Raili, idoli, meikkaa hänet. Lopputulos oli raikas ja aikaisempaa nuorekkaampi ilme.

Pohjanmaalta matkannut Johanna Kujala halusi pysyä vaaleana. Jani Lännenmäki totesi, että Johannan hiukset olivat latvoista  huonokuntoiset, koska niitä oli vaalennettu lukuisia kertoja. Näin Jani pystyi perustelemaan hyvin hiukan luonnollisempaa sävyä. Lopputulos on kuitenkin vaalea. Johanna oli iloinen, kun antoi periksi. Johannan raikkaan meikin loihti Suvi Tiilikainen. Kiva yllätys Johannalle.

Kun loppukuvat oli otettu, menimme yhdessä kahville. Voi, sitä iloa ja positiivisuutta. Kaikki olivat supertyytyväisiä muutoksiinsa.

Lähtökohdat, lopputulokset ja jutun voitte tarkastella Kodin Kuvalehden numerosta 20.

Juuri tällaisten hetkien vuoksi rakastan työtäni. On ihanaa saada olla toteuttamassa prinsessapäiviä, muuttumisia. – Ja nyt uusien muuttujien valitsemiseen.

Kaisa

Kuva 1: Tarjan päivitetty tyyli.

2: Raili antoi Tarjalle meikkiohjeiden lisäksi monta muutakin vinkkiä.

3: Tarja ennen muuttumista.

4: Johanna sai pitää vaaleuden hiuksissaan, mutta sävy vaihtui.

5: Suvin tekemä meikki korosti Johannan raikkautta.

6: Ennen muutosta Jani totesi Johannalle tämän hiusten olevan kuin purkkaa, huonokuntoiset.

7: Anne nuoreni silmissä.

8: Muru opasti Annea meikkaamisen saloihin.

9: Anne ei ollut käynyt kampaajalla puoleen vuoteen.

10: Muuttumisleikki takana. Muuttujat omissa vaatteissaan kahvilla.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *